Αττική Οδός: Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων με ένα τραυματία- Κομφούζιο και στην έξοδο προς Κηφισό

Η Αττική Οδός είναι στο “κόκκινο” σήμερα καθώς δύο απανωτά τροχαία δυσχεραίνουν την κίνηση των οχημάτων από το πρωί.

Δύο τροχαία ατυχήματα έχουν σημειωθεί στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα έντονο κυκλοφοριακό στο σημείο, αλλά και την έξοδο προς Κηφισό.

Αττική Οδός: Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων με ένα τραυματία- Κομφούζιο και στην έξοδο προς Κηφισό

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ ενός φορτηγού και ενός ΙΧ αυτοκινήτου περίπου στις 7 το πρωί στην Αττική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, ενώ καραμπόλα πέντε οχημάτων σημειώθηκε στις 8:30 στο ύψος της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων στην Αττική Οδό - Κομφούζιο και στην έξοδο προς Κηφισό

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Από την πρώτη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού. Στην Αττική Οδό υπάρχει αυτή την ώρα κυκλοφοριακή δυσχέρεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό λίγο πριν τις 10:30 το πρωί οι καθυστερήσεις ήταν της τάξης των 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και των 10′-15′ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Με καθυστερήσεις κινούνται και τα οχήματα στην Εθνική Οδό, ειδικά στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς έχουν προκληθεί ουρές χιλιομέτρων από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και την έξοδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο ρεύμα προς Πειραιά, όσο περνάει η ώρα η κατάσταση δείχνει να καλυτερεύει.

Η λεωφόρος Κηφισίας παραμένει από τις πρώτες πρωινές ώρες απροσπέλαστη. Στο ρεύμα προς το κέντρο πολλά οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα.

Δείτε live πού έχει κίνηση αυτή την ώρα ΕΔΩ.