Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής

Ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης πρώην συντρόφου του, έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, αποπειράθηκε την Κυριακή (7/4) να αυτοκτονήσει και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για την απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε ο γυναικοκτόνος ενώ βρίσκεται κρατούμενος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, αφού εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους.

Ο 39χρονος, κατά τη διάρκεια ελέγχου προσποιούμενος ότι κοιμάται, χρησιμοποίησε τους επιδέσμους που είχε στο κεφάλι από τον αυτοτραυματισμό του δευτερόλεπτα μετά τη στυγερή δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, για να δώσει τέλος στη ζωή του. Τον εντόπισαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και τον απέτρεψαν.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4), ο δολοφόνος της 28χρονης ήταν σε κελί μαζί με τρεις ακόμη κρατούμενους. Στη συνέχεια, αφού έφυγε από το κρεβάτι του, πήγε στο μπάνιο του κελιού, έβγαλε τους επιδέσμους από το κεφάλι και το λαιμό του και έφτιαξε μια θηλιά, επιχειρώντας να αυτοκτονήσει δια απαγχονισμού, καθώς στήριξε τους επιδέσμους σε μια βίδα.

Έπαθε ανακοπή και εντοπίστηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους δίπλα στο ντους. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ, ανέκτησε τον σφυγμό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Πηγή: iefimerida.gr