Σοκ: Πώς συνδέεται η δολοφονία Καραϊβάζ με το μακελειό στο Αραβικό καφέ της Νέας Ιωνίας

Η δικογραφία για τη δολοφονία Καραϊβάζ αποδεικνύει τις υπόγειες διασυνδέσεις των σκληρών νονών της Αθηναϊκής νύχτας με τις συμμορίες των Αλβανών της Ομάδας Lions, που αιματοκύλησαν τον Φλεβάρη το Αραβικό καφέ της οδού Κασταμονής στη Νέα Ιωνία .

Σύμφωνα με πληροφορίες που περιέχονται στον φάκελο της υπόθεσης για τη δολοφονία Καραιβάζ, η ομάδα των Αλβανών κακοποιών, που σκότωσε 40χρονο ομοεθνή τους σε καφέ στη Νέα Ιωνία, είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τα δυο αδέλφια που προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Μάλιστα, υπάρχει πληροφοριοδότης -το λεγόμενο “βαθύ λαρύγγι”– που επικοινωνούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα με την Ασφάλεια Αττικής ΄και έδινε πληροφορίες για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που θα επιχειρούσαν οι δύο αντίπαλες συμμορίες για να κερδίσουν μερίδιο στον έλεγχο της Αθηναϊκής Νύχτας.

Πληροφορίες δε, αναφέρουν πως οι Lions δεν περιορίζονταν στη συνοδεία των τράπερς και τις υποθέσεις με τα πορνεία που τους είχαν αρχικά πιστωθεί, αλλά εποφθαλμιούσαν τον έλεγχο της νυχτερινής διασκέδασης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι δε, πιθανόν οι δύο αντικρουόμενες φατρίες των σκληροτράχηλων κακοποιών να έβγαζαν διεξοδικά από …τη μέση, τους πιθανούς ανταγωνιστές τους και να αναλάμβαναν ακόμη και δολοφονίες επί πληρωμή.

Η δολοφονία Καραϊβάζ και η ομάδα Lions

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Law & Order, ο πληροφοριοδότης της Ασφάλειας είχε προειδοποιήσει για την επικινδυνότητα των κακοποιών που έδρασαν στη Νέα Ιωνία, λέγοντας: Θα γίνει μακελειό. Ο Αλβανός …(γίνεται αναφορά του ονόματός του) που είναι φυλακή, έχει ομάδα με Αλβανούς που συχνάζουν στο Μπέλα Βίτα.

Είναι πολύ επικίνδυνοι, έχουν πιστόλια και Kalashnikov και άρχισαν να την πέφτουν σε μαγαζιά για μπραβιλίκι. Πήραν προστασία μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας. Δεν ξηγιούνται καλά στα μαγαζιά, πάνε με το πολύ άγριο. Βαράνε και μεγάλους ανθρώπους, παλιούς ιδιοκτήτες της πιάτσας με μαγαζιά».

Παράλληλα ο άγνωστος πληροφοριοδότης, εμφανίζεται να γνωρίζει τις ανακατατάξεις των ομάδων της νύχτας, αλλά και τις προθέσεις τους, μετά από κάποια εκτέλεση αντιπάλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε τηλεφώνημα του την 1η Αυγούστου του 2021 στο Εκβιαστών: «Κοιτάνε παραπέρα. Καλοβλέπουν τώρα και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη Φιλαδέλφεια τώρα που φάγαν τον Κεφάλα έχει μείνει μόνο ο Κοντογιώργης. Οι Αλβανοί αυτοί έχουν θέματα με τον Λ. τον Γ. και τ΄αδερφάκι του και την παρέα του, αλλά δεν ξέρω γιατί. Μπορεί για τη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί και για άλλα μεταξύ τους».

Στις 17 Σεπτέμβριου του 2021, ο ίδιος πληροφοριοδότης, καλεί εκ νέου στην δίωξη εκβιαστών και λέει, « Σας είχα πει για την κόντρα των Αλβανών του Μπέλα Βίτα και των ατόμων του Λ. Σας είχα πει ότι θα ξαναέπαιρνα» με τον άνδρα να δίνει δυο αριθμούς κινητών τηλεφώνων.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι είπε ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης

Στις 11 Νοεμβρίου του 2021, ο συγκεκριμένος άνδρας καλεί εκ νέου και αφού τονίσει στα στελέχη του εκβιαστών ότι «τον έχουν έτοιμο», φέρεται να λέει: « Να ξέρετε ο Κοντογιώργης είναι και αυτός μέσα στο κόλπο, «έστησε» τον Κεφάλα και τώρα ψάχνεται να κάνει τον Λ. (σ.σ εννοεί τον ένα από τα αδέλφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία Καραϊβάζ).

Δεν ξέρω ποιος θα προλάβει να σκοτώσει πρώτος. Ο Κοντογιώργης τα λέει καλά με τους Αλβανούς. Κι αυτοί έχουν θέμα με τον Λ. και τους δικούς του. Έχουν βάλει κόσμο να ψάχνουν για τον Λ. και τα άτομα του».

Από τις πληροφορίες του άγνωστου άνδρα προέκυψε πως τα άτομα που ανέφερε, είναι υπαρκτά πρόσωπα και έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν. Ακολούθησαν επισυνδέσεις των ατόμων και άρση τηλεφωνικού απορρήτου και προέκυψε πως κάποιες τηλεφωνικές συνδέσεις ήταν εντελώς ανενεργές, κάποιες άλλες δεν χρησιμοποιούνταν για SMS ή κλήσεις, ενώ για τις υπόλοιπες επαφές δεν προέκυψε καμία εμπλοκή τους με αξιόποινες πράξεις.

Πάντως, από την συγκεκριμένη πληροφορία, το ΥΔΕΖΙ (Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) ξεκίνησε να βάζει στο «μικροσκόπιο» την δράση της ομάδας LION’S που σκότωσε τον υδραυλικό στη Νέα Ιωνία και να αποκαλύπτεται πως πρόκειται για ιδιαίτερα ενεργή ομάδα και όχι για μέλη μιας ομάδας ατόμων «χαμηλής» επικινδυνότητας που ασχολούνται με προστασία οίκων ανοχής και παροχή προστασίας σε trappers.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ πριν τη δολοφονία του είχε δηλώσει πως ήξερε ποιός ήταν ο “Άρχοντας της Αθηναϊκής Νύχτας” και σκόπευε να καταθέσει στοιχεία στην υπόθεση της Ελληνικής μαφίας, όπου είχε κληθεί ως μάρτυρας