Πέθανε ο Νίκος Κοτσάκης, ο τροχονόμος -σύμβολο στη Λεωφόρο Κηφισίας

Πέθανε ο τροχονόμος Νίκος Κοτσάκης, που βρισκόταν επί αρκετά χρόνια στη διασταύρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Ψυχικό.

Όσοι περνούσαν καθημερινά τα προηγούμενα χρόνια τη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως, στο Nέο Ψυχικό, τον ήξεραν με το μικρό του όνομα. Αρκετοί τον έχουν χαρακτηρίσει και ως τον «εθνικό μας τροχονόμο», ενώ για άλλους ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Μουστάκιας».

Ο λόγος για τον επιβλητικό αστυνομικό της Τροχαίας, Νίκο Κωτσάκη. Ο θρυλικός τροχονόμος της «Αγίας Βαρβάρας» στην Κηφισίας, έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους, αλλά και σε όσους τον είχαν συνδυάσει με τα καθημερινά τους δρομολόγια.

«Οι υπουργοί δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος και των νόμων. Να περιμένεις στη σειρά σου», φέρεται να είχε πει σε «βιαστικό» Έλληνα αξιωματούχο, σύμφωνα με τις περιγραφές των συναδέλφων του, οι οποίοι μοιράζονται στα social media τις ιστορίες τις θρυλικής αυτής μορφής, περιγράφοντας το ήθος και τον επαγγελματισμό του κ. Κωτσάκη.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Κωτσάκη έγινε γνωστή μέσω των social media.

Πέθανε ο τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης - Σύμβολο της λεωφόρου Κηφισίας

Στη συνέχεια, ο Θέμης Καλαμάτας προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο τροχονόμο όλων των εποχών.

«Η ομάδα “Ελληνική αστυνομία” κι εγώ προσωπικά τιμούμε τον κορυφαίο τροχονόμο όλων των εποχών, τον αγαπημένο όλων των οδηγών, τον μαέστρο της ρύθμισης της κυκλοφορίας θέτοντας στο προφίλ της ομάδας για 10 ημέρες από σήμερα την ιστορική πλέον μορφή του Νίκου Κωτσάκη, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απώλεια του. Αθάνατος ο τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης για πάντα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.