Ο Γιάνης Βαρουφάκης επισκέφθηκε την αγορά στη Νέα Ιωνία

Ο Γιάνης Βαρουφάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στη Νέα Ιωνία. Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ήρθε στο κέντρο της πόλης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, Κλέωνα Γρηγοριάδη, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Το κλιμάκιο του ΜΕΡΑ25 και ο Γιάνης Βαρουφάκης συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες στη Νέα Ιωνία για τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο.

“Περπατήσαμε στους δρόμους και την αγορά της Νέας Ιωνίας, μιλήσαμε με κόσμο, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει αγωνία για το πώς θα τα βγάλουν πέρα οι μαγαζάτορες τον χειμώνα, υπάρχει θυμός και υπάρχει και μια απαξίωση του πολιτικού συστήματος, που είναι φυσιολογικό να υπάρχει με όλα αυτά που ακούγονται, αλλά το σημαντικό είναι ότι, σε τελική ανάλυση, ο πολύς κόσμος καταλαβαίνει ότι μόνο αν πάρει τις τύχες στα χέρια του μέσα από το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, χωρίς να αναθέτει σε πολιτικούς, ούτε καν σε εμάς του ΜέΡΑ25, να απαιτεί εμείς οι πολιτικοί να τον βοηθάμε τον κόσμο αυτόν να βρει τη φωνή του και να γίνονται πολιτικές που να μην υπαγορεύονται από τους ολιγάρχες, από την Τρόικα, από τα μεγάλα αφεντικά που έχουν φέρει τη χώρα εκεί που την έχουν φέρει“, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης μόλις ολοκλήρωσε την επίσκεψή του.

Μετά την επίσκεψη στην αγορά της Νέας Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με συζήτηση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 και του βουλευτή του κόμματος, Κλέωνα Γρηγοριάδη, για την ακρίβεια και τα κόκκινα δάνεια με τους πολίτες.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 από την πλευρά του, ανέφερε πως ο κ. Μητσοτάκης έριξε την χώρα στο βούρκο και ετοιμάζεται να το ξανακάνει μετά τις εκλογές μαζί με όλο το υπόλοιπο μνημονιακό, πολιτικό προσωπικό των ολιγαρχών. “Το ζητούμενο είναι να πέσει ο εκπρόσωπος της ολιγαρχίας που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης και να μην τον διαδεχτεί κάποιος ακόμα πρόθυμος να υπηρετήσει τις μνημονιακές πολιτικές των ολιγαρχών” υπογράμμισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ