ΟΦΝΙ: Δευτεραθλήτρια Χάντμπολ η γυναικεία ομάδα της Νέας Ιωνίας, που πάλεψε λιονταρίσια

Λιονταρίσια πάλεψαν τα κορίτσια του ΟΦΝΙ (Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας) για το Πρωτάθλημα της Α1 Χάντμπολ.

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, με την αδόκητη και ξαφνική απώλεια του προπονητή τους και αξέχαστου Σάσα Ζιβούλοβιτς, οι αθλήτριες του ΟΦΝΙ βρήκαν το κουράγιο και συνέχισαν την καλή τους αγωνιστική πορεία και κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στη δεύτερη θέση των απονομών για το έπαθλο της Α1 Χάντμπολ.

ΟΦΝΙ: Δευτεραθλήτρια Χάντμπολ η γυναικεία ομάδα της Νέας Ιωνίας, που πάλεψε λιονταρίσια

Στον τέταρτο τελικό χθες το απόγευμα στη Μίκρα η ομάδα του ΟΦΝΙ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 23-15 και στέφθηκε δευτεραθλήτρια για τη φετινή σεζόν, κάνοντας για μία ακόμη φορά περήφανη της πόλη και όλους μας.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-3, 6-4, 9-6, 10-7, 12-7 (ημχ), 13-10, 16-10, 17-13, 19-13, 21-13, 23-15

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 4, Μεντεσίδου 3, Βράνσιτς 1, Χριστοφόρις, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 1, Σεβδίλη, Γκόμες 3, Ζενελι, Μποριζόφσκα, Νταμπέφσκα 2, Τομάσεβιτς, Ριμπέιρο, Ζυγούρα 3, Μπουράτο 6.

ΟΦΝΙ (Μπούνας): Μ. Κεπεσίδου, Μουρατίδου, Ανδρίτσου 2, Κοτρώτσιου, Κμίροβα 9, Κρινιτς, Καρέλα, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου 2, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη, Νταβίντοβιτς, Μπόγιανιτς, Στουγιαννίδου 2.

Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης, Δίλεπτα: 4-1, Πέναλτι: 3/3-3/5

Τα αποτελέσματα των τελικών μεταξύ ΟΦΝΙ και ΠΑΟΚ

  • 1ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 18-19
  • 2ος τελικός: ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία 23-21
  • 3ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 24-20
  • 4ος τελικός: ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία 23-15

H Χρυσή Βίβλος των Πρωταθλητών της τελευταίας 10ετίας

  • 2023: ΠΑΟΚ
  • 2022: ΠΑΟΚ
  • 2021: ΠΑΟΚ
  • 2020: ΠΑΟΚ
  • 2019: ΠΑΟΚ
  • 2018: ΟΦ Νέας Ιωνίας
  • 2017: ΟΦ Νέας Ιωνίας
  • 2016: ΟΦ Νέας Ιωνίας
  • 2015: ΟΦ Νέας Ιωνίας
  • 2014: ΟΦ Νέας Ιωνίας
  • 2013: ΠΑΟΚ

Όλοι οι τίτλοι ανά ομάδα

  1. Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας 12
  2. Ορμή Λουξ 6
  3. ΓΕ Βέροιας 6
  4. ΠΑΟΚ 6
  5. ΟΦ Νέας Ιωνίας 5
  6. Άρης Νίκαιας 4
  7. Αθηναϊκός 2
  8. ΑΣΕ Δούκα 1

Ανακοίνωση δείγμα Αθλητικού Πολιτισμού από τον ΟΦΝΙ

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΦΝΙ έσπευσε να συγχαρεί τον ΠΑΟΚ για τη νίκη στο Πρωτάθλημα της Α1 Χάντμπολ και με την ευκαιρία επισημαίνει:

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μας δίνεται η ευκαιρία για τον απολογισμό της χρονιάς. Μιας χρονιάς στην οποία η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, την 2η θέση του Ελληνικού Πρωταθλήματος, την 2η θέση στις Νεάνιδες και την πρόκριση της στην Τελική Φάση των Κορασίδων, συνεχίζοντας πιστά το αναπτυξιακό της έργο.

Αυτό που σημάδεψε όμως, ανεξίτηλα τον σύλλογο μας αλλά και το σύνολο του αθλήματος πανελλαδικά, ήταν ο αδόκητος χαμός του προπονητή μας Σάσα Ζιβούλοβιτς, ενός ανθρώπου που πρόσφερε το μέγιστα στο σωματείο, αλλά και το σωματείο έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του.

Συγχαίρουμε τις αθλήτριες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά συγχαίρουμε ακόμα περισσότερο τις δικές μας αθλήτριες και τους προπονητές μας, που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πάλεψαν με συνέπεια μέχρι την τελευταία στιγμή για τα όνειρα τους.

Με εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μας ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.

Συνεχίζουμε μαζί…

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022-23 Ο.Φ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

2η ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2022-23 Ο.Φ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια από τις Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ

Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Ο.Φ.Ν.Ι., στους προπονητές και στο διοικητικό συμβούλιο για τη σπουδαία επιτυχία τους

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, στους προπονητές και στο διοικητικό συμβούλιο του Ο.Φ.Ν.Ι. για την μεγάλη επιτυχία να είναι η ομάδα φιναλίστ στους τελικούς της Α1 κατηγορίας και να καταλαμβάνει την θέση της δευτεραθλήτριας Ελλάδος, πίσω μόνο από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, αν συνυπολογιστούν η πολύ άσχημη κατάσταση των αθλητικών υποδομών στη Ν. Ιωνία, η άθλια κατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου, η μηδενική βοήθεια που λαμβάνει τόσο ο Ο.Φ.Ν.Ι., όσο και οι υπόλοιποι ερασιτεχνικοί σύλλογοι της πόλης μας από πολιτεία και δήμο, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν τεράστια εμπόδια στην καθημερινή προσπάθεια των μελών του συλλόγου.

Είναι ακόμη σπουδαιότερη η επιτυχία, αν συνυπολογιστεί η ξαφνική απώλεια του μεγάλου προπονητή της ομάδας Σάσα Ζιβούλοβιτς, εν μέσω της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που ήταν μεγάλο πλήγμα για τον σύλλογο, για την πόλη μας αλλά και συνολικά για το ελληνικό χάντμπολ και αθλητισμό.

Είμαστε σίγουροι πως η σπουδαία δουλειά που γίνεται θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στον σύλλογο.

Θα συνεχίσουμε με συνέπεια να είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του Ο.Φ.Ν.Ι., ώστε μαζί να διεκδικούμε σύγχρονες αθλητικές υποδομές και την ανάλογη στήριξη που πρέπει οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι να απολαμβάνουν, ώστε απρόσκοπτα να επιτελούν το πολύ σημαντικό τους έργο.