Νέα Φιλαδέλφεια: Σεμινάριο Οδικής συμπεριφοράς για όλους από τον Ιαβέρη

Δωρεάν σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς από τον πασίγνωστο Ιαβέρη πραγματοποιείται στο πνευματικό Κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Ιαβέρης Σ.Ο.Σ (Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς) προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς, με σκοπό τη βελτίωση της Οδικής κουλτούρας, νοοτροπίας των πολιτών, συνανθρώπων μας και κατ’ επέκταση την ελαχιστοποίηση των δυστυχημάτων.

Η Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς “Ιαβέρης” στοχεύει στην εκπαίδευση της Συνείδησης σε συνδυασμό με ανύψωση του επιπέδου αυτοεκτίμησης των ανθρώπων, ώστε αυτοί να συνεχίζουν να υπάρχουν στις οικογένειες τους για να μετριαστούν και να ελαχιστοποιηθούν τα τροχαία δυστυχήματα.

Ο Ιαβέρης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τις τελευταίες δεκαέτιες με συγκλονιστικά δυνατό λόγο και με εικόνα από ταινίες-σποτ Οδικής Ασφάλειας, ο Ιαβέρης έχει προκαλέσει, προβληματίσει και εμβαθύνει σε θέματα που μέχρι το παρελθόν η κοινωνία μας μπορεί να τα θεωρούσε ασήμαντα, εύκολα ή ανώδυνα. Περισσότερα από 50.000 άτομα παρακολουθούν κάθε χρόνο τα σεμινάρια του Ιαβέρη και περισσότεροι από 1.000.000 συνάνθρωποί μας έχουν διαβάσει βιβλία Οδικής Συμπεριφοράς του ίδιου.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται! Με αλτρουισμό, ανιδιοτέλεια και μοναδικό σκοπό την σωτηρία των νέων (και όχι μόνο) ανθρώπων. Ραντεβού λοιπόν όλοι αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου  2023 στις 12:00 το μεσημέρι στο Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας