Νέα Φιλαδέλφεια: Ποινή κάθειρξης στο βιαστή της baby sitter, που πήγε σπίτι του για δουλειά

Ποινή κάθειρξης 16 ετών επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το πρωί της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου στον 31χρονο που βίασε στη Νέα Φιλαδέλφεια με απειλή μαχαιριού μία μαθήτρια Λυκείου 18 ετών. Η κοπέλα πήγε να πιάσει δουλειά ως μπέιμπι σίτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το θύμα να συγκλονίζει στην περιγραφή για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Η κακοποιητική πράξη που καταδικάστηκε χωρίς να αναγνωρίσει το δικαστήριο ούτε ένα ελαφρυντικό στον 31χρονο, έγινε στις 20 Μαρτίου του 2022, όταν η 18χρονη μαθήτρια είχε πάει να πιάσει δουλειά ως μπέιμπι σίτερ για να προσέχει την 3 ετών κόρη του.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Το θύμα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε διαρκώς περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Η τραγωδία της 18χρονης κοπέλας στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Τον παρακαλούσα να μη μου κάνει κακό. Αυτός έφερνε το μαχαίρι κοντά προς τον θώρακά μου και μου είπε ”βγάλε τα ρούχα σου και μην φωνάξεις. Αν φωνάξεις θα σε σφάξω”» πρόσθεσε στην περιγραφή της η νεαρή κοπέλα η οποία στο πλευρό της, είχε την οικογένειά της και τους φίλους της.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος ο οποίος ομολογεί τον βιασμό αλλά με τη δικαιολογία ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς, όπως λέει, δέχεται απειλές. 

Μετά την καταγγελία του 18χρονου κοριτσιού τον Μάρτιο του 2022, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Είναι ημεδαπός και γνώριμος των Αρχών για σοβαρά αδικήματα. Μάλιστα, εικάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει παρόμοια αδικήματα κατά τους προηγούμενους μήνες με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο.

Όπως διαπιστώθηκε, διαθέτει διάφορα προφίλ στο διαδίκτυο όπου στο ένα (από αυτό που παγίδευσε την 18χρονη κοπέλα) έχει πλούσιο υλικό και φωτογραφίες με την έγκυο γυναίκα του, τα παιδιά του, καθώς και βίντεο με διάφορες προσωπικές στιγμές.

Σε δεύτερο προφίλ, παρουσιάζεται σε σχέση, με άλλη γυναίκα, ενώ σε τρίτο προφίλ, παρουσιάζεται ελεύθερος, έχει φωτογραφίες ακόμα και μέσα από τη φυλακή κατά τη διάρκεια της κράτησής του.

Από την Ασφάλεια, ταυτοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που σχετίζεται με το συγγενικό του περιβάλλον. Ο ίδιος εντοπίστηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου και συνελήφθη τη νύχτα της Τρίτης 22 Μαρτίου.

Πηγή