Νέα παράταξη στο Δήμο Νέας Ιωνίας -Υποψήφιος Δήμαρχος ο Βασίλης Χριστοδούλου

Νέα παράταξη στο Δήμο Νέας Ιωνίας -Υποψήφιος Δήμαρχος ο Βασίλης Χριστοδούλου

Πλώρη για Δήμαρχος βάζει ο Βασίλης Χριστοδούλου, δημιουργώντας μία νέα παράταξη που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και τις ισορροπίες δυνάμεων στη Νέα Ιωνία .

Η ονομασία της είναι “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” και η επίσημη παρουσίαση των αρχών και των θέσεών της θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης στις 19.30 το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος πλέον, Βασίλης Χριστοδούλου έχει ήδη θητεύσει δύο συνεχόμενες τετραετίες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Μάλιστα, στις εκλογές του 2019 εξελέγη πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” του Παναγιώτη Μανούρη, από την οποία στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε.

Πως ο Βασίλης Χριστοδούλου ταράζει τα νερά

Τόσο η υποψηφιότητά του Βασίλη Χριστοδούλου για τη θέση του Δημάρχου, όσο και η δημιουργία της νέας παράταξης αλλάζουν άρδην τον εκλογικό χάρτη του Δήμου μας, αφού διασαλεύουν τις υπάρχουσες ισορροπίες. Υπενθυμίζεται ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή της Δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου κέρδισε τις εκλογές, παρ’ ότι είναι μειοψηφούσα δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο έναντι της ισχυρής μείζονος αντιπολίτευσης της παράταξης του Παναγιώτη Μανούρη.

Άλλωστε, σημαντικές δυνάμεις εξακολουθούν να συσπειρώνουν η “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” με επικεφαλής τον Χρήστο Κανλή, παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και επί σειρά ετών διοικούσε το Δήμο με τον Ηρακλή Γκότση καθώς και η “Λαϊκή Συσπείρωση” του Κώστα Κατημερτζόγλου, που πρόσκειται στο ΚΚΕ. Τον κατακερματισμό των εδρών και των δυνάμεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας συμπλήρωναν ήδη η παράταξη “Νέα Ιωνία- Νέα άποψη- 21ος αιώνας” του Νίκου Κουκουλάρη και η “Εκτός Σχεδίου με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κουτσό ενώ ανεξάρτητη σύμβουλος είναι η κα Χριστίνα Παπαηλιοπούλου.

Η δημιουργία της νέας παράταξης αναμένεται να αντλήσει ψήφους από συμπολίτευση και αντιπολίτευση, καθώς ο Βασίλης Χριστοδούλου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Νεολαία της Νέας Ιωνίας, στον Αθλητισμό, στους Εμπόρους της πόλης ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με επιχειρηματίες που εμπιστεύονται τις επαγγελματικές του δυνατότητες, ως ασφαλιστικό σύμβουλο.