e-neaionia.gr Tο Ψηφιακό στέκι της πόλης

Μόδα στη Νέα Ιωνία – Το χρώμα που κυριαρχεί το καλοκαίρι του 2023 στις βιτρίνες

Το καλοκαίρι και η φετινή μόδα αγαπούν τόσο τα έντονα όσο και τα παστέλ χρώματα. Όπως και η μόδα στη Νέα Ιωνία. Φέτος η τάση που κυριαρχεί είναι χαρούμενη, αισιόδοξη και οι αποχρώσεις που την απεικονίζουν κινούνται κυρίως στην κλίμακα των έντονων χρωμάτων.

Εν τούτοις, ισχυρός κρίκος παραμένει το σομόν, που μαζί με το ματζέντα, πράσινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο κυριαρχούν στις βιτρίνες στη Νέα Ιωνία. Μπορείς να τα επιλέξεις είτε σε κάποιο φόρεμα ή φούστα για απογευματινή έξοδο, είτε σε παντελόνι ή μπλούζα, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

Πράσινα χρώματα έχει η μόδα και στη Νέα Ιωνία

Μόδα στη Νέα Ιωνία - Το χρώμα που κυριαρχεί

Το έντονο πράσινο χρώμα αλλά και πιο παστέλ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι 2023. Ανάλογα την απόχρωση του δέρματός σου, επίλεξε το σωστό τόνο. Για πιο λευκές επιδερμίδες, επίλεξε πιο έντονο χρώμα πράσινου. Για πιο σταρένιες, επίλεξε τις παστέλ αποχρώσεις που απαλύνουν και αναδεικνύουν μοναδικά το δέρμα.

Πορτοκαλί χρώμα για το καλοκαίρι 2023

Μόδα στη Νέα Ιωνία - Το χρώμα που κυριαρχεί

Το έντονο πορτοκαλί είναι ένα μοναδικό χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα με την εκκεντρικότητά του. Επίλεξε το για απογευματινές και βραδινές εξόδους, είτε σε μπλούζα/παντελόνι, είτε σε φούστα/φόρεμα. Λόγω της έντονης φύσης του μην το συνδυάζεις με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, γιατί θα μοιάζει βαρύ για το καλοκαίρι. Το μοβ και το λευκό συνδυάζονται άψογα με αυτό το χρώμα.

Μόδα και χρώμα σε βιτρίνες στη Νέα Ιωνία

Το γκρι ανοιχτό χρώμα ταιριάζει στους περισσότερους τόνους δέρματος και έρχεται να αντικαταστήσει το συνηθισμένο λευκό χρώμα στα ρούχα που επιλέγουμε για το καλοκαίρι. Επίλεξε το είτε σε ολόσωμη φόρμα είτε σε παντελόνι και σίγουρα θα είσαι εντυπωσιακή σε κάθε έξοδο. Συνδύασε το με λευκό, μαύρο ή κάποιο έντονο χρώμα για να δώσεις ένα boost στη χρωματική παλέτα που έχει το σύνολό σου.

Παστέλ χρώματα στη μόδα για το καλοκαίρι

Μόδα στη Νέα Ιωνία - Το χρώμα που κυριαρχεί

Τα παστέλ χρώματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι λόγω της διακριτικής και ρομαντικής τους φύσης και δείχνουν η απόλυτη τάση μόδας και στη Νέα Ιωνία, με βάση τα όσα συναντήσαμε στις τοπικές βιτρίνες. Αποχρώσεις όπως το γαλάζιο, το πράσινο της μέντας, το λιλά και το απαλό ροζ είναι αυτά που θα φορεθούν περισσότερο το καλοκαίρι 2023. Συνδύασε τα με αξεσουάρ σε κοντινές αποχρώσεις για πιο ρομαντικό στυλ. Για μοντέρνες εμφανίσεις επίλεξε σκούρες αποχρώσεις στα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

Κίτρινο  χρώμα έχει η μόδα στη Νέα Ιωνία

Το έντονο κίτρινο είναι τέλειο για το καλοκαίρι, και τελικά είναι το κυρίαρχο στις βιτρίνες της πόλης καθώς είναι συνυφασμένο με τον ήλιο. Αν σου αρέσει αυτό το χρώμα, μην το φοβηθείς για φέτος, αφού μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Για πιο λευκές επιδερμίδες, επίλεξε έντονο κίτρινο, για πιο σταρένιες επίλεξε τις πιο απαλές αποχρώσεις. Συνδύασε το με ροζ, μπλε ή μοβ/λιλά αξεσουάρ για εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που συμβαδίζει απόλυτα με τη μόδα.