Μυστήριο με τον πυροβολισμό γυναίκας μέλους των «Lions» που αιματοκύλησαν τη Νέα Ιωνία

Μία περίεργη υπόθεση που αφορά στον σοβαρό τραυματισμό με σφαίρα μίας γυναίκας μέλους της ομάδας των «Lions» που αιματοκύλησαν τη Νέα Ιωνία καλούνται να ξεδιαλύνουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Η υπόθεση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η εν λόγω γυναίκα φέρεται να είναι σύζυγος μέλους της συμμορίας «Lions» χωρίς ακόμα να έχουν ξεκαθαριστεί οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται πριν δύο ημέρες όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε από τους δικούς της στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη από πυροβολισμό στην κοιλιά.

Από το νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία με στελέχη της να διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί. Όπως προέκυψε, η τραυματίας είναι γυναίκα ενός μέλους της οργάνωσης «Lions» και δεν είναι σε θέση ακόμα να καταθέσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το πρωί έχουν γίνει αρκετές έρευνες σε σπίτια που φέρονται να συνδέονται με τη συμμορία με στόχο να συλλεχθούν στοιχεία που ίσως φωτίσουν τις σκοτεινές γωνίες της υπόθεσης. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο protothema.gr, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της εν λόγω εγκληματικής ομάδας είχαν εμπλακεί στη δολοφονία ενός 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία. Τα μέλη της συμμορίας, έχουν απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών, σωματεμπορία και παροχή προστασίας καταστημάτων, κυρίως σε Σεπόλια και Γκάζι, ενώ είχαν επεκταθεί και στη Ζάκυνθο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα