e-neaionia

Κυνηγάει γυναίκες σε Νέα Ιωνία, Γαλάτσι και Πατήσια και σκορπά τρόμο

Μπαράζ από περιστατικά βάναυσων επιθέσεων σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών καταγγέλλονται σε Νέα Ιωνία, Άνω Πατήσια, Γαλάτσι και Κυψέλη. Δράστης είναι ένας σωματώδης κουκουλοφόρος, που επιτίθεται αιφνιδιαστικά και κολλάει το μαχαίρι του στο λαιμό των γυναικών.

Σύμφωνα με την πρώτη καταγγελία που έγινε πριν από 10 μέρες, γυναίκα που πήγαινε στις 7.00 το πρωί στην εργασία της στην πλατεία Παπαδιαμάντη στα Άνω Πατήσια δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα που φορούσε μαύρη κουκούλα (full face). Ο δράστης, που ήταν σωματώδης και φορούσε μαύρο δερμάτινο μπουφάν, ξεπήδησε ξαφνικά από πυλωτή σπιτιού και βρέθηκε πίσω από την κοπέλα.

Χωρίς κουβέντες, την ακινητοποίησε και ακούμπησε το μαχαίρι του στο λαιμό της. Η γυναίκα πάλεψε να ξεφύγει και την τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια και τον λαιμό. Αμέσως μετά την καταγγελία της επίθεσης στις Αστυνομικές Αρχές, αποκαλύφθηκε πως και άλλες γυναίκες έχουν δεχτεί παρόμοιες επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Παραμονεύει σε πυλωτές, πάρκα και σκοτεινά δρομάκια

Ο δράστης παραμονεύει σε πυλωτές, πάρκα και σκοτεινά δρομάκια και επιτίθεται μόλις εντοπίσει γυναίκα να κυκλοφορεί μόνη. Φοράει κουκούλα προσώπου full face που καλύπτει τα χαρακτηριστικά του και κολλάει αμέσως το μαχαίρι στο λαιμό των θυμάτων του.

Κορίτσια και γυναίκες ανέφεραν ότι έχουν γίνει κι άλλες επιθέσεις, όπου τα χειρότερα έχουν αποφευχθεί από τύχη. Οι διωκτικές αρχές πιστεύουν πως ο δράστης κινείται σε μία ακτίνα από τη Νέα Ιωνία και το Γαλάτσι μέχρι τα Άνω Πατήσια και την Κυψέλη.