Κτήμα Φιξ: Θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο για όλο το καλοκαίρι έστησε ο Δήμος Ηρακλείου

Το κτήμα Φιξ διαμορφώνει χώρο για θερινό σινεμά που θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι από το Σάββατο 1η Ιουλίου και για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Με φροντίδα του Δήμου Ηρακλείου μέσα στο καλοκαίρι το Κτήμα Φιξ θα είναι ανοικτό από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ. Όμως η βραδιά δεν θα τελειώνει εκεί… Στην δροσιά του πάρκου ο Δήμος έστησε ένα θερινό σινεμά το οποίο θα προβάλει παλιές αγαπημένες, κλασικές ταινίες, ελληνικές και ξένες για μεγάλους και παιδιά, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00 με δωρεάν είσοδο για όλους.

Σε Πάρκο Πολιτισμού μετατρέπεται το κτήμα Φιξ στο Ηράκλειο – Η πολυτάραχη ιστορία του

Πρεμιέρα το Σάββατο 1η Ιουλίου στις 21.00 με την ταινία «Ξυπόλητοι στο Πάρκο» και συνέχεια την Κυριακή με το παιδικό «Ουπς ο Νώε έφυγε». Το κοινό μπορεί να ενημερώνετε για το πρόγραμμα των προβολών από τον σύνδεσμο: https://www.cinemaalive.org/cine-fix.

«Σας καλώ να περάσουμε ένα δροσερό καλοκαίρι στη σκιά και το πράσινο του Κτήματος Φιξ. Να χαρούμε στιγμές ξεκούρασης και αναψυχής, το πρώτο καλοκαίρι που η πόλη μας έχει το πάρκο που δεκαετίες διεκδικούσαμε, μια πραγματική όαση οξυγόνου και ξεγνοιασιάς», το μήνυμα του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου.

* Υπενθυμίζουμε, για ταινίες πρώτης προβολής αλλά και ακόμα περισσότερες προβολές όλες τις ημέρες της εβδομάδας ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διαθέτει τον θερινό κινηματογράφο Νοσταλγία (Κέας και Τερψιχόρης), έναν όμορφο χώρο στο κέντρο της πόλης που έχει γίνει μέσα στα χρόνια σημείο αναφοράς για όλους τους σινεφίλ.