Ηράκλειο: Τραπεζάκια έξω στο θερινό σινεμά του Δήμου – Αρχίζουν οι προβολές στη “Νοσταλγία”

Για ένα ακόμα καλοκαίρι στο Ηράκλειο τα βράδια γεμίζουν σινεμά! Η Νοσταλγία, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος της πόλης επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 18 Μαΐου. Θα κρατήσει καθημερινά με δύο προβολές (19.30 και 21.00) και ως τις αρχές του Φθινοπώρου την καλύτερη συντροφιά στους φίλους της 7ης τέχνης από το Ηράκλειο, αλλά και όλες τις άλλες περιοχές που κατά χιλιάδες τον επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Στο φετινό πρόγραμμα, ταινίες πρώτης προβολής, ταινίες που έκαναν επιτυχία μέσα στην σεζόν, παλιές, αγαπημένες δημιουργίες αλλά και παιδικές ταινίες για όλη την οικογένεια.

Λίγες ημέρες πιο πριν, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στις 19:30, το Θέατρο Σκιών Αθανασίου με τον «Καραγκιόζη Οδοντίατρο» διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους, με ένα δώρο καλωσορίσματος για όλα τα παιδιά.

Όπως ενημερώνει ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ, της Δημοτικής Επιχείρησης η οποία έχει την ευθύνη της λειτουργίας του σινεμά, Νίκος Σπυρόπουλος, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής στα εισιτήρια θα ισχύουν εκπτώσεις για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, για τους φοιτητές, για ανέργους αλλά και για τους ενήλικες άνω των 65 ετών.

Η Νοσταλγία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κέας & Τερψιχόρης, στο Ηράκλειο Αττικής λίγα μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο. Τηλέφωνο για πληροφορίες στη ΚΕΑΕΔΗΑ 2102773731.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών στο site του Δήμου iraklio.gr.

«Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες στήθηκαν, το πανί μας άνοιξε, η μηχανή άναψε και η Νοσταλγία μας μύρισε βασιλικό και δυόσμο. Όλα έτοιμα για ένα ακόμα καλοκαίρι απογευματινών και βραδινών ραντεβού με τις καλύτερες ταινίες της σεζόν, ένα καλοκαίρι ποιοτικού χρόνου με την οικογένεια και τους δικούς μας ανθρώπους. Σας περιμένουμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.