ΕΛΕΠΑ: Κάλεσμα για συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο της Κυριακής

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή απευθύνει η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) στα μέλη της για το νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που προγραμματίζεται στην Αθήνα την Κυριακή για τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΕΛΕΠΑ χαιρετίζει  όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές  που πήραν μαζικά μέρος στην χθεσινή συγκλονιστική απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, μαζί με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους πολλούς νέους συναδέλφους και νέες συναδέλφισσές που για πρώτη φορά έκαναν το βήμα και απέργησαν. Πολύ ελπιδοφόρα είναι η συμμετοχή από μεγάλες ελεγκτικές/συμβουλευτικές και λογιστικές εταιρίες αλλά και από λογιστήρια εταιριών και μικρότερα λογιστικά γραφεία”.

Η ΕΛΕΠΑ προτρέπει τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά

Στην ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑ επισημαίνονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι τους δώσαμε μια πρώτης τάξεως απάντηση με την πιο μαζική απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους για τους αδικοχαμένους δεκάδες νέους ανθρώπους  και τους εργαζόμενους σιδηροδρομικούς.

Όσο οι λαϊκές ανάγκες αντιμετωπίζονται με κριτήριο το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων και η προστασία της ζωής και της εργασίας μας λογίζεται ως κόστος, τόσο οι εργαζόμενοι και ο λαός θα μετράμε τραγωδίες.

Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτήν την κατάσταση!!!

Όλοι και όλες στον αγώνα !!!

Κυριακή 12 Μάρτη , στο νέο, μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στις 12 μ.μ.