e-neaionia

Άγριος ξυλοδαρμός 20χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια για ασήμαντη αφορμή

Άγριο ξυλοδαρμό στη Νέα Φιλαδέλφεια υπέστη ένας 20χρονος οδηγός ΙΧ, που κατέληξε στο νοσοκομείο με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν για ασήμαντη αφορμή διαπληκτίστηκε με 55χρονο οδηγό σε διασταύρωση της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο 55χρονος κινείτο με το όχημά του σε οπισθοπορεία με ταχύτητα και σχεδόν κινδύνευσε να προσκρούσει πάνω στο αυτοκίνητο του νεαρού. Ο 20χρονος επέβαινε στο όχημα με την 18χρονη φίλη του και διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: Πρόσεχε. Θα μας σκοτώσεις;

Το απρόβλεπτο και τραγικό της υπόθεσης -σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος- είναι ότι η κουβέντα πυροδότησε τη βίαιη αντίδραση του 55χρονου οδηγού, που κατέβηκε από το όχημά του και έπιασε αμέσως τον νεαρό από το λαιμό. Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και ο 55χρονος οδηγός επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, πήρε το σιδερολοστό από το αντικλεπτικό του τιμονιού και επέστρεψε για να χτυπήσει με αυτόν το νεαρό στο κεφάλι.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά σοκαριστικές και απρόβλεπτες, αφού τα χτυπήματα έφτασαν να στείλουν τον 20χρονο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο.

Ο 55χρονος δράστης εγκατέλειψε το σημείο της επίθεσης και το θύμα του αιμόφυρτο στο δρόμο και συνελήφθη τελικά την επόμενη μέρα. Η σύλληψή του οφείλεται στο γεγονός ότι δόθηκαν στην αστυνομία τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος και το αυτόφωρο ήταν ακόμη σε ισχύ.

Για ασήμαντη αφορμή ο 20χρονος κατέληξε με σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαΐου στη συμβολή των οδών Ανδριανού και Αντιοχείας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δυο άνδρες ενώ βρίσκονταν μέσα στα αυτοκίνητα τους, ήρθαν σε αντιπαράθεση, λόγω της κίνησης του δράστη με την όπισθεν στο δρόμο που βρισκόταν το όχημα του θύματος.

Και οι δύο βγήκαν από τα οχήματά τους, με τον μεγαλύτερο να αντιδρά βίαια και να παίρνει μαζί του τη σιδερένια ράβδο από το αντικλεπτικό του οχήματός του.

Τα επόμενα λεπτά κατάφερε με αυτή δυνατά και ανελέητα χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα του 20χρονου, που έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα ενώ ο δράστης συνελήφθη το επόμενο πρωινό στα πλαίσια του αυτοφώρου.