Solidarity for Fashion: Πρώτη φορά στη Νέα Ιωνία πάρτι ανταλλαγής ρούχων το Σάββατο

Ένα ιδιαίτερο μάθημα ζωής ετοιμάζει η ομάδα εφήβων WE_WorkshopsEdu Νέας Ιωνίας με πάρτι ανταλλαγής ρούχων, στα πλαίσια του project “Solidarity for Fashion“, που γίνεται για πρώτη φορά στη Νέα Ιωνία.

Όλα ξεκίνησαν με την ιδέα πώς τα παιδιά θα αποκτήσουν νέες εμπειρίες, εκπαίδευση και κατάρτιση χωρίς αποκλεισμούς και πως αυτό θα συμβάλλει στην προσωπική ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων των εφήβων. Έτσι η ομάδα εφήβων WE_WorkshopsEdu Νέας Ιωνίας, με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας διοργανώνει ένα ξεχωριστό πάρτι με ανταλλαγή ρούχων.

Αφορμή στάθηκε το project των παιδιών “Solidarity for Fashion” και η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 13/5 στις 6.00 το απόγευμα.

Τα παιδιά περιγράφοντας το event επισημαίνουν: Θα φέρουμε όλοι όσα ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια και βιβλία δεν χρειαζόμαστε και έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα, αν το θέλουμε, να φύγουμε και με μερικά από αυτά που έφεραν οι άλλοι. Η ιδέα της ανταλλαγής αυτής βασίζεται στην ιδέα της αυτο – οργάνωσης και της αλληλεγγύης, οπότε φέρτε μαζί ότι δεν χρειάζεστε και σίγουρα την καλή σας διάθεση!

Καλέστε και τους φίλους σας! Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα! Όσα ρούχα δεν ανταλλαχθούν, θα προσφερθούν σε ομάδες και οργανώσεις που τα έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου στο 5ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (οδός Κάλβου, κοντά στον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας)