Noval Property: Η εταιρία που αναβαθμίζει το αστικό περιβάλλον

Με ένα σύγχρονο χαρτοφυλάκιο 61 ακινήτων, η Noval Property, θυγατρική της Viohalco και δεύτερη Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (A.E.Ε.Α.Π.) στην Ελλάδα, αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς με αμείωτους ρυθμούς. Και μαζί της αναπτύσσεται και ο αστικός ιστός στις περιοχές που αναλαμβάνει έργα ή αναβαθμίζει κτήρια.

Χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα που διαθέτει, η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί έργα για ένα μεγάλο εύρος εμπορικών χρήσεων. Κτήρια γραφείων, εμπορικά κέντρα και πάρκα, αστικές αναπλάσεις, logistics, ξενοδοχεία, κ.ά. είναι μερικοί από τους τομείς που δραστηριοποιείται η Noval Property.

Πέραν της ποιότητας κατασκευής, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό των κτιρίων με γνώμονα την πρωτοπορία, αλλά και τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Γι αυτό άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι εμβληματικά έργα της εταιρείας έχουν λάβει διεθνείς πιστοποιήσεις.

Noval Property: Η εταιρία που αναβαθμίζει το αστικό περιβάλλον στην Αθήνα

Ενδεικτικά, το συγκρότημα γραφείων «The Orbit» στη Λεωφόρο Κηφισίας, έχει πιστοποιηθεί κατά LEED Platinum και WiredScore Gold, ενώ το κτήριο γραφείων «Butterfly» στο Χαλάνδρι, έχει αποσπάσει τις πιστοποιήσεις LEED Gold και WiredScore Silver.

Η Noval Property υλοποιεί το επενδυτικό της πλάνο θέτοντας υψηλούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι το έργο ανακατασκευής κτηρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. Στόχος είναι το εν λόγω κτήριο να αποτελέσει το πρώτο κτήριο γραφείων με το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα κατά τη λειτουργία του στην Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας αποτελεί επίσης η πιστοποίηση LEED Platinum, για το νέο office campus «The Grid» στο Μαρούσι (σε συνεργασία με τη Brook Lane Capital) που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων.