Euroleague: Το ΟΑΚΑ βάζει υποψηφιότητα για να διεξαχθεί στην Αθήνα το Final Four του 2025

Ανοιχτό φαίνεται πώς είναι το ενδεχόμενο το Final Four της Euroleague για τη σεζόν 2024-25 να διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το ΟΑΚΑ θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα μεταξύ των τεσσάρων υποψηφιοτήτων που θα εξεταστούν, με τις άλλες τρεις να είναι η Βαρκελώνη, το Βελιγράδι και το Άμπου Ντάμπι.

Euroleague: Το φαβορί, οι εργασίες στο ΟΑΚΑ και ο Δήμος Αθηναίων
Το προηγούμενο διάστημα η Βαρκελώνη φάνταζε η Νο1 επιλογή της Euroleague για τη διεξαγωγή του Final Four, όμως τόσο το Άμπου Ντάμπι που αναμένεται να μπει δυναμικά στη διοργάνωση, όσο και το Βελιγράδι, έχουν γίνει ισχυρές υποψηφιότητες.

Πάντως, η πρωτεύουσα της Σερβίας φαίνεται να υποχωρεί, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς διοργάνωσε Final Four πριν από δύο χρόνια.

Όσον αφορά το ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασίες αναμόρφωσής του και με τις εργασίες που θα γίνουν το προσεχές διάστημα θα εκσυγχρονιστεί και θα είναι ικανό να φιλοξενήσει το Final Four μετά το 2007, όταν οι «πράσινοι» είχαν κατακτήσει το τέταρτο τρόπαιό τους στη διοργάνωση.

Πηγή: iefimerida.gr