Conference League: Ποιοι δρόμοι κλείνουν στη Νέα Ιωνία – Τι θα συμβεί σε ΗΣΑΠ Πευκάκια και Περισσού

Ανακοίνωση για τον τελικό του Conference League και τους δρόμους που θα κλείσουν στη Νέα Ιωνία εξέδωσε ο Δήμος. Αναλυτικά αναφέρει:

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τα μέτρα του τελικού UEFA Europa Conference League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου στο γήπεδο ΟΠΑΠ Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, διευκρινίζουμε ότι:
Η UEFA έχει επικοινωνήσει η ίδια με τους κατοίκους, τους οποίους αφορά η απαγόρευση των μετακινήσεων και τους έχει δώσει τις απαραίτητες διαπιστεύσεις

Αναλυτική ανακοίνωση με περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα κοινοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία.


Όσον αφορά τους δρόμους της πόλης μας, που θα απαγορευθεί η κυκλοφορία την Τετάρτη 29 Μαΐου μετά τις 15:00 είναι:

Conference League: Ποιοι δρόμοι κλείνουν στη Νέα Ιωνία - Η χρήση σταθμών ΗΣΑΠ σε Πευκάκια και Περισσό

– Η Λεωφόρος Ηρακλείου από Ελευθερίου Βενιζέλου έως Παπαναστασίου, όπως και Ελ Αλαμέϊν, Χρ.Σμύρνης, Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Θα απαγορεύεται και το παρκάρισμα.

Μετά τις 17:30 θα απαγορεύεται το παρκάρισμα και στις οδούς Ιωνίας, Αβέρωφ, Γυμνασίου.

Θα χρησιμοποιηθούν οι σταθμοί Περισσού και Πευκακίων, καθώς και οι δρόμοι Παπαναστασίου και Αργυρουπόλεως, όπου επίσης μετά τις 17:00 δεν θα πρέπει να υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Από εκεί θα περάσουν προς το γήπεδο όσοι κατέβουν σε στάση Περισσού ή Πευκακίων.

Θα προτείναμε ως Δήμος, για λόγους ασφαλείας, να αποφύγουν οι συμπολίτες μας το παρκάρισμα και στις καθέτους πέριξ των δύο σταθμών Περισσού και Πευκακίων για ευνόητους λόγους.