Conference League: Κοκκίνησε ο Περισσός και η Νέα Φιλαδέλφεια – Χιλιάδες φίλαθλοι στον τελικό

Από τις 18:15 έφτασαν στον Περισσό οι πρώτοι συρμοί του ηλεκτρικού που μετέφεραν τους οπαδούς του Ολυμπιακού από το Φάληρο στο χώρο που διεξάγεται ο τελικός της Conference League, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Λίγα λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι, αφού πέρασαν τους πρώτους ελέγχους έφτασαν στα πέριξ της OPAP Arena κι εκεί άρχισαν να μπαίνουν με συνθήματα και κλίμα αισιοδοξίας

Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, η UEFA ακύρωσε μπλε εισιτήρια που είχαν καταλήξει σε ελληνικά χέρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι “περίπου 600 μπλε εισιτήρια που προμηθεύτηκαν μέσω Ιταλών φιλάθλων, με αντικανονικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα”.

Η Αστυνομία ενημέρωσε πως “κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα”