Conference League: Έκλεισε ο ΗΣΑΠ – Δρακόντεια μέτρα σε ακτίνα 2 χλμ. από το γήπεδο

Σε απόλυτη ισχύ βρίσκονται σήμερα τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός της Conference League.

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ, οι συρμοί του ΗΣΑΠ έκλεισαν ήδη για το κοινό ενώ από τις 18:00 το απόγευμα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μεταφορά των φιλάθλων.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που έχουν προμηθευτεί κόκκινα εισιτήρια, θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο. Από εκεί στις 18:30 θα ξεκινήσει η σταδιακή μεταφορά τους με συρμούς του ΗΣΑΠ, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, προς τον σταθμό «Περισσός», και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν στο γήπεδο με τη συνοδεία αστυνομικών.

Παράλληλα, για τους φιλάθλους της Φιορεντίνα, στους οποίους έχουν διατεθεί μπλε εισιτήρια, έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους σε χώρο στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν υπό αυστηρά μέτρα προστασίας στο γήπεδο με λεωφορεία του ΟΣΥ.

Όσον αφορά τους ουδέτερους φιλάθλους, που έχουν εξασφαλίσει λευκό εισιτήριο, θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς «Ειρήνη» και «Θησείο» του ΗΣΑΠ, με κατεύθυνση, χωρίς ενδιάμεση στάση, τον σταθμό «Περισσός».