Conference League: Ο Ολυμπιακός δίνει το σπουδαιότερο παιχνίδι στα 99 χρόνια ιστορίας του

Τεράστια στιγμή ο αποψινός τελικός του Conference League καθώς ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 99χρονης ιστορίας του και απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία ξέφρενη πορεία φέτος στο Conference League και η Ελλάδα θα δει μία ομάδα της σε τελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA για δεύτερη φορά στα χρονικά και πρώτη έπειτα από 53 χρόνια.

Το παιχνίδι αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ιστορική σημασία, καθώς θα γίνει στην “OPAP Arena” της Νέας Φιλαδέλφειας και θα είναι η 8η φορά που η χώρα μας φιλοξενεί έναν ευρωπαϊκό τελικό. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Φιορεντίνα, έχουν δώσει τριψήφιο αριθμό αναμετρήσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό
Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Φιορεντίνα αποτελείται από τους: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Conference League: Το σπουδαιότερο παιχνίδι του Ολυμπιακού στα 99 χρόνια ιστορίας του