Conference League: Ανιχνευτές μετάλλων, κλειστοί δρόμοι και πρωτοφανή μέτρα – Δείτε εικόνες

Ασύλληπτα για τα ελληνικά δεδομένα μέτρα ασφαλείας ζουν από το πρωί οι περιοχές που συνορεύουν με την Opap Arena που θα φιλοξενήσει αύριο Τετάρτη τον τελικό της Conference League.

Conference League: Ανιχνευτές μετάλλων, κλειστοί δρόμοι και πρωτοφανή μέτρα (εικόνες)

Η Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό ενώ μέτρα προετοιμασίας έχουν ληφθεί και στη Νέα Ιωνία, τον Περισσό και τα Πευκάκια.

Στους δρόμους που οδηγούν στο γήπεδο η Τροχαία έχει εγκαταστήσει μπλόκα με ανιχνευτές μετάλλων ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύτηκε από σήμερα.

Κιγκλιδώματα έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ ενώ σε κάθε τετράγωνο υπάρχει ειδική σήμανση της UEFA για τα σημεία όπου επιτρέπεται η πρόσβαση αλλά και τους σταθμούς επιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχουν εξονυχιστικά όσα οχήματα κινούνται στην υπογειοποίηση, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Δεκελείας, με τους Αστυνομικούς να σκανάρουν ακόμη και με ανιχνευτή μετάλλων όσους έχουν διαπίστευση και προσεγγίζουν την περιοχή, όπου έχει στηθεί το Κέντρο της UEFA.

Εξάλλου, σφραγισμένο από χθες μέχρι και το πρωί της Πέμπτης θα είναι το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας όπου Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποιούν συνεχώς πεζές περιπολίες ενώ γερανοί της Τροχαίας σηκώνουν οχήματα που είναι παρκαρισμένα στην «κόκκινη» ζώνη.

Οι περίοικοι έλαβαν ειδικές άδειες διέλευσης από την περιοχή, για να έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους.