City Garden Festival στο Γαλάτσι: Όλο το πρόγραμμα με τις συναυλίες

Ένα μοναδικό συναυλιακό καλοκαίρι που θα γεμίσει τις νύχτες μας με μοναδικές μουσικές και αισθήσεις, υπόσχεται στο Γαλάτσι το City Garden festival. Νέοι αλλά και παλαιότεροι μύθοι, όλοι τους ζωντανοί θρύλοι κι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, σας περιμένουν!

30 χρόνια Χρήστος Θηβαίος

Από την αρχή!

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στις 21:00

Αύλειος χώρος Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Γαλατσίου 

Ο Χρήστος Θηβαίος, εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδοποιών, έρχεται με Full Band στο CT Garden για μια συναυλία… Από την αρχή! 

Μια συναυλία «εφ’ όλης της ύλης» για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 30 χρόνια του στο τραγούδι. 

Από τις «Μέρες αδέσποτες» και το «Είμαι αυτό που κυνηγάω» ως το «Μόνο νερό στη ρίζα» και τον «Άμλετ της σελήνης», από τους «Πέτρινους κήπους», το «Mυστήριο τρένο», τις «Γραμμές των οριζόντων» και τον Νικόλα Πιοβάνι, από το «Σιδερένιο νησί» μέχρι το «Μαζί δε φοβάμαι» σήμερα. Τα τραγούδια που έχω γράψει, τα τραγούδια της καρδιάς μου που έχω πει, την έκπληξη της υπέροχης Ζακυνθινής μπαλάντας «Το λιμάνι» στο CT Garden.

City Garden Festival: Πρόγραμμα συναυλιών για τον Ιούνιο

Ο Χρήστος Θηβαίος υπόσχεται μια εκρηκτική βραδιά με άρωμα λυρισμού και αισθαντικότητας αλλά και πολλή αδρεναλίνη…

  • Πέτρος Βαρθακούρης: μπάσο
  • Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα
  • Μάξιμος Δράκος: πιάνο
  • Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά
  • Ανδρέας Σταμίρης: μαντολίνο
  • Καλεσμένος: Παναγιώτης Μάργαρης 
  • Γιώργος Κορρές: Σχεδιασμός ήχου 
  • Οργάνωση παραγωγής: Cricos

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 27 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 22 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 15 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 2117701700, PUBLIC, www.more.comwww.ct.gr

Νίκος Πορτοκάλογλου

Μαζί του Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρων Τσουράπης & Ευγενείς Αλήτες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στις 21:00

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς μας, έρχεται και φέτος το καλοκαίρι στο CT Garden, με  μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών, με τον ιδιαίτερο τρόπο του, που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Ολοκληρώνοντας τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο στο Μουσικό Κουτί, την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή που δημιούργησε για την ΕΡΤ1, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αφοσιώνεται στο νέο πολυσυμμετοχικό δίσκο που ετοιμάζει εδώ και καιρό. Προπομπός του δίσκου, το ντουέτο του τραγουδοποιού με την Ιουλία Καραπατάκη με τίτλο Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ένα φρέσκο και δυναμικό τραγούδι που συνδυάζει με τον μοναδικό τρόπο του Νίκου Πορτοκάλογλου το μπουζούκι με τα βαλκανικά πνευστά και τον ρυθμό της ρέγκε. Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες φωνές, που έχει ήδη χαράξει ιδιαίτερη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή. «Ψίχουλα» ο τίτλος του νέου τραγουδιού της, σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μας προτρέπει να ζήσουμε τον έρωτα στο απόλυτο χωρίς ημίμετρα.

City Garden Festival: Πρόγραμμα συναυλιών για τον Ιούνιο

Ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου στις ζωντανές εμφανίσεις του, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Μουσικό Κουτί», ως μέλος της μπάντας της εκπομπής. Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.

  • Nίκος Πορτοκάλογλου: φωνή, κιθάρα
  • Βίκυ Καρατζόγλου: φωνή
  • Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
  • Σοφοκλής Γκέκας: τύμπανα
  • Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάιντα, φωνή
  • Αλέξανδρος Ζουγανέλης: σαξόφωνο, φλάουτο
  • Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή
  • Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία
  • Αγαπητός Καταξάκης: ηχοληψία stage
  • Μελίνα Ζερβάκη: φωτισμοί
  • Οργάνωση παραγωγής: 360 Entertainment

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 27 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 22 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 14 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 2117701700, PUBLIC, www.more.comwww.ct.gr

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδά  Σωτηρία Μπέλλου

Συμμετέχουν: Δέσποινα Ραφαήλ και Εύα Ξένου

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 21:00

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στο CT Garden για να τραγουδήσει την Σωτηρία Μπέλλου. Τη μεγάλη ιέρεια του τραγουδιού μας. Κι όπως έχει πει στο παρελθόν η Φωτεινή Βελεσιώτου: «Η Σωτηρία Μπέλλου για μένα είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Γιατί μπορώ να ακούω τη φωνή της με κλειστά μάτια και να καταλαβαίνω αμέσως ποια είναι, να επικοινωνώ μαζί της μέσω της ερμηνείας της, τον πόνο μου, τη θλίψη μου ή τη χαρά μου. Ήταν άμεση και αυθεντική με τους ανθρώπους γύρω της και το κοινό της, πατούσε γερά στα πόδια της και έπαιρνε θέση στα κοινωνικά ζητήματα».

Πάνε πολλά χρόνια τώρα που το κοινό ζητά από τη Φωτεινή αυτό το αφιέρωμα. Και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να συμβεί. 

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι σήμερα μία αυθεντική γυναικεία φωνή που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Είναι μια σπάνια κοντράλτα τραγουδίστρια όπως ήταν και η Σωτηρία Μπέλλου.

Ένα αφιέρωμα στη θρυλική Σωτηρία Μπέλλου είναι μια περιπλάνηση σε μια Ελλάδα που δεν υπάρχει γύρω μας, αλλά υπάρχει μέσα μας, μέσα από τον ήχο των τραγουδιών που σφράγισε με τις ερμηνείες της.

Για αυτό και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί και να μην τραγουδήσει: Άνοιξε, άνοιξε, Είπα να σβήσω τα παλιά, Σβήσε το φως να κοιμηθούμε, Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου, Σαν πεθάνω στο καράβι, Δε λες κουβέντα, Νταλίκα, Ζεϊμπέκικο ( Με αεροπλάνα και βαπόρια ), Θα με δικάσει, Μην κλαις, Πλατεία Βάθης, Άσε με, ορισμένα από τα πάρα πολλά τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου που αγαπήσαμε.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδά Σωτηρία Μπέλλου: ένα συναυλιακό γεγονός που το περιμένουμε με ανυπομονησία.

City Garden Festival: Πρόγραμμα συναυλιών για τον Ιούνιο

Γιατί η φωνή της Βελεσιώτου φέρνει κάτι από τον τρόπο που τραγουδούσε η Μπέλλου, χωρίς να τη μιμείται…

  • Παναγιώτης  Παπαγεωργίου:  πιάνο και ενορχηστρώσεις
  • Δημήτρης Λίβανος: μπουζούκι 
  • Ορέστης Κολέτσος:  μπουζούκι
  • Στέλιος Κατσατσίδης:  ακορντεόν
  • Θανάσης  Σοφράς: κοντραμπάσο
  • Νίκος Ζουρνής:  κιθάρα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 27 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 22 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 15 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 2117701700, PUBLIC, www.more.comwww.ct.gr

Το δικό μας πανηγύρι

Από τη Νάξο στην Ικαριά

Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 21:00

Σωτήρης Μαργώνης, Θεολόγος Μιχελλής, Νίκος Φάκαρος, Μαρία Αναματερού, Βιολέτα Ίκαρη, Ασπασία Στρατηγού

Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Ελάτε να χορέψουμε!

Μετά το περσινό sold out το δικό μας πανηγύρι επανέρχεται ανανεωμένο στο City Garden την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024.

Σε κάθε νησί, ακόμη και στο πιο μικρό, γίνονται πανηγύρια. Ντόπιοι και επισκέπτες ζουν στιγμές μοναδικές. Συνυπάρχουν, διασκεδάζουν και βιώνουν τελετουργικά την ενότητα τους.

Το πανηγύρι για τους ντόπιους είναι ένα έθιμο που ταξιδεύει στον χρόνο. «Έτσι το ‘βραμε» λένε και νιώθουν την ανάγκη να το μεταλαμπαδεύσουν στις νεότερες γενιές.

City Garden Festival: Πρόγραμμα συναυλιών για τον Ιούνιο

Το κλίμα των πανηγυριών του Αιγαίου θα ζωντανέψει σε αυτήν την τετράωρη συναυλία όπου όλοι θα σηκωθούν και θα χορέψουν. Τρία χρυσά αιγαιοπελαγίτικα δοξάρια και τρεις αδαμάντινες φωνές, υπόσχονται μια εμπειρία μοναδική.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΓΩΝΗΣ

Η παραδοσιακή μουσική δεν είναι μόνο τεχνική αλλά και βιώματα. Κι ο Σωτήρης Μαργώνης διαθέτει και τα δύο. Από πολύ μικρή ηλικία, μέσα από την έρευνα και τη μελέτη ψάχνει το μουσικά άρτιο και το αισθητικά ολοκληρωμένο. Ο Ανδριώτης στην καταγωγή δεξιοτέχνης βιολιστής έχει να επιδείξει μια σημαντική πορεία με πολλές δυνατές συνεργασίες.

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΕΛΛΗΣ

Ο Θεολόγος Μιχελλής κατάγεται από την Πάτμο. Εγγονός μεγάλου βιολιστή του νησιού, πήρε τα πρώτα μαθήματα παραδοσιακού βιολιού εννέα χρονών. Το παίξιμο του, χαρακτηρίζεται από εσωτερικότητα αλλά και την αμεσότητα και τη θέρμη του ρυθμού: μια λόγια, ακαδημαϊκή φυσιογνωμία, που στιγμή δεν απεμπολεί την ιδιότητα του παραδοσιακού βιολιστή.

ΝΙΚΟΣ ΦΑΚΑΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Ράχες της Ικαρίας. Ξεκίνησε να παίζει βιολί τη δεκαετία του ενενήντα, σε  ένα χωριό όπου τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και το βράδυ. Μικρός, στα πανηγύρια του νησιού, καθόταν δίπλα στην ορχήστρα και γοητευόταν από τον ήχο του βιολιού. Ο Νίκος Φάκαρος σήμερα είναι το πρώτο βιολί της Ικαρίας –αν και ο ίδιος δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΥ

Από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, η Μαρία Αναματερού όποτε ανεβαίνει στη σκηνή, μάς προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων. Με καταγωγή από την Απείρανθο της Νάξου θεωρεί τον εαυτό της τυχερό γιατί μεγάλωσε μέσα στη μουσική.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Η Ασπασία Στρατηγού, με καταγωγή από την Απείρανθο της Νάξου, μεγάλωσε με πρότυπά της τραγουδίστριες όπως η Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη ,η Άννα Καραμπεσίνη, η Μαρίκα Νίνου, η Ρόζα Εσκενάζυ, και η Ρίτα Αμπατζήκαι έγινε αυτό που ονειρεύτηκε. Μια σπουδαία ερμηνεύτρια.

ΒΙΟΛΕΤΑ ΙΚΑΡΗ

Η γεννημένη στην Ικαρία Βιολέτα Ίκαρη είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο καταξιωμένες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Με αφετηρία το ικαριώτικο πανηγύρι είναι μια ξεχωριστή, ακριβώς γιατί δε νοιάζεται να ξεχωρίσει. Αγαπά το τραγούδι και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό. Εισπράττει την αγάπη του κόσμου και την ανταποδίδει.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

  • Γιώργος Βενέτης: σαντούρι
  • Δημήτρης Εμμανουήλ: κρουστά
  • Γιαννούλης Μαργώνης: κιθάρα
  • Γιάννης Πλαγιανάκος: κοντραμπάσο
  • Δημήτρης Ρέντας: λαούτο
  • Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός
  • Σχεδιασμός ήχου: Γιώργος Φραγγέλης
  • Φωτισμοί: Στέλιος Μαραγκός

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 27 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 22 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 15 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 2117701700, PUBLIC,www.more.comwww.ct.gr

Ορφέας Περίδης «M’ ανοιχτά πανιά»


Μαζί του η Σουσάνα Τρυφιάτη
Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 21:00

Δεν είναι καθόλου απλό να γράψεις, όχι δεκάδες αλλά ένα και μόνο ένα τραγούδι που οι στίχοι και η μουσική να είναι δικοί σου και να το τραγουδάει όλη η Ελλάδα. Ο Ορφέας Περίδης είναι ο τραγουδοποιός με τις περισσότερες επιτυχίες της εποχής μας και έρχεται για πρώτη φορά στο CT Garden για μια συναυλία που φέρνει στο προσκήνιο οικίες μνήμες. Εκεί όπου τα συναισθήματα κινούνται στην κόψη, αναδεικνύοντας ένα πρωτόγνωρο λυρισμό και μια σπάνια ατμόσφαιρα. M’ ανοιχτά πανιά θα μας παρασύρει σε ένα γοητευτικό ταξίδι γεμάτο εκφραστική πληρότητα.

Κάθε τραγούδι του κι ένας αξιοσημείωτος σταθμός.

  • Φωτοβολίδα, Ζηλεύει η νύχτα, Τα τσιγάρα, Μάτια μου, Φεύγω
  • Γιατί πολύ σ΄αγάπησα, Κάτι μου κρύβεις, Για πού το ’βαλες καρδιά μου, Αχ, να σε δω, Υλαγιαλή, Τα παλιά γκαρσόνια, Τα τραγούδια μου τ΄ αμερικάνικα,  Δε σε κοιτάω στα μάτια

…ορισμένα από τα πολλά τραγούδια του Ορφέα Περίδη που αγαπήσαμε.

City Garden Festival: Πρόγραμμα συναυλιών για τον Ιούνιο

Ορφέας Περίδης: κιθάρα, φωνή
Σουσάνα Τρυφιάτη: φωνή
Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες

  • Κώστας Αρσένης: μπάσο
  • Γιάννης Ριζόπουλος: κρουστά
  • Σταύρος Παπαγιαννόπουλος: μπουζούκι
  • Δημήτρης Μπρέντας: πνευστά
  • Γιάννης Λαμπρόπουλος: ηχοληψία
  • Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 27 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 22 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 14 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 2117701700, PUBLIC,www.more.comwww.ct.gr

Παγκόσμια ημέρα μουσικής 21/6
Συναυλία Αφιέρωμα: Μάρκος Βαμβακάρης

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στις 21:00

Τρίχορδο μπουζούκι- επιμέλεια ορχήστρας: Βαγγέλης Τρίγκας
Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός
Φιλική συμμετοχή: Ελληνικό Κέντρο Ζεϊμπέκικου
Χορεύει Χασάπικα η Oμάδα Αντάμ αμάν

Τραγουδούν (αλφαβητικά):

  • Εβελίνα Αγγέλου
  • Αντώνης Αινίτης
  • Μιχάλης Δήμας
  • Βαγγέλης Κορακάκης
  • Γιώργος Κουτουλάκης
  • Ανατολή Μαργιόλα
  • Αναστάσης Μπίτζιος
  • Σωτήρης Παπατραγιάννης
  • Βασίλης Προδρόμου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής  το City Garden προτείνει μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη, τον «Πατριάρχη» του ρεμπέτικου, τον «Γενάρχη» του μπουζουκιού, έναν από τους  θεμελιωτές  του ελληνικού τραγουδιού. 

Ο Μάρκος Βαμβακάρης είχε πηγαίο ταλέντο μουσικού δημιουργού, αυθεντική σχέση με το υλικό του, με τον εαυτό του αλλά και με το κοινωνικό περιβάλλον. Είχε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σ’ αυτό που έκανε.

Αληθινά, τρυφερά, μα και σκληρά, τραγούδια του πόνου και της δυστυχίας αλλά συνάμα λυτρωτικά, όπως όλα τα πραγματικά έργα Τέχνης. 

Η νεολαία σήμερα είναι ξετρελαμένη με τα τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη. Παντού συναντάμε νεανικά γκρουπ να τα παίζουν. Στις ταβέρνες, στα μεζεδοπωλεία, σε φοιτητικές συναυλίες, στο δρόμο… 

Τα τραγούδια του Μάρκου έχουν περίοπτη θέση στο χώρο της αστικής μας νεανικής, καθημερινής κουλτούρας.

Παρά τις πολλές δεκαετίες που έχουν περάσει, συνεχίζουν να είναι αγαπημένα και όπως φαίνεται, η φήμη τους θα φτάσει ακόμα πιο μακριά.

Τα ματόκλαδά σου λάμπουν, Φραγκοσυριανή, Χαράματα η ώρα τρεις, Τα ζηλιάρικά σου μάτια, Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά, Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά, Νόστιμο τρελό μικρό μου, Μαύρα μάτια μαύρα φρύδια, Μικρός αρραβωνιάστηκα, Έλα να πάμε εκεί που λες, Αντιλαλούν οι φυλακές και πολλά άλλα πολυαγαπημένα. 

City Garden Festival: Πρόγραμμα συναυλιών για τον Ιούνιο
  • Βαγγέλης Τρίγκας: τρίχορδο μπουζούκι
  • Γιώτης Σαμαράς: κιθάρα
  • Αντώνης Σίδερης: μπαγλαμά, κιθάρα
  • Τάσος Αθανασιάς: ακορντεόν
  • Γιάννης Πλαγιαννάκος: κοντραμπάσο
  • Κώστας Μερετάκης: κρουστά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 27 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 22 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 14 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 2117701700, PUBLIC,www.more.comwww.ct.gr

GADJO DILO
THE SPEAKEASIES

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 στις 21:00

Αυτό το Swing Party θα το λατρέψεις! Οι Gadjo Dilo και οι Speakeasies Swing Band μαζί, είναι από μόνο του ένα γεγονός.
Οι δύο μπάντες έρχονται για πρώτη φορά στο CT Garden για ένα ξέφρενο Swing Party. H τέλεια αφορμή να βάλεις τις μπαρέτες σου και τη ρομαντική σου πουά φούστα για να ζήσεις κάτι ξεχωριστό.
Μια καλοκαιρινή βραδιά για να συγκεντρωθούμε, να χορέψουμε και να γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα.

Γιατί καλοκαίρι σημαίνει μουσική, χορός, κέφι και μεγάλο stage.

City Garden Festival: Πρόγραμμα συναυλιών για τον Ιούνιο

Οι Gadjo Dilo είναι:

  • Σωτήρης Πομόνης: Kιθάρα
  • Κώστας Μητρόπουλος: Kιθάρα
  • Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί
  • Ηλιάνα Τσαπατσάρη : Φωνή
  • Γιώργος Ρούλος: Kοντραμπάσο
  • Μιχάλης Σκαράκης: Ηχοληψία

Οι The Speakeasies Swing Band είναι:

  • Κατερίνα Σισίννι – Φωνή
  • Μανώλης Σταματιάδης – Πιάνο
  • Πάνος Καρνούτσος – Ηλεκτρική Κιθάρα
  • Πάνος Βουλγαράκης – Κοντραμπάσο
  • Γιάννης Νταλιάνης – Ακουστική Κιθάρα
  • Χρήστος Παπαδόπουλος – Κλαρινέτο
  • Γρηγόρης Οικονόμου – Τύμπανα
  • Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions



ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 27 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 22 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 14 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211
7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 2117701700, PUBLIC,www.more.comwww.ct.gr

Δημήτρης Μπάσης και Μάνος Αχαλινωτόπουλος

Μια Φωνή – Μια Πνοή
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
 στις 21:00

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Δημήτρης Μπάσης συναντηθεί με τον Μάνο Αχαλινωτόπουλο στην ίδια σκηνή;

Μια συναυλία που παρόμοια της δεν μπορεί να υπάρξει.

Κι αυτό γιατί έχουν περάσει από το ίδιο μυστικό μονοπάτι και μέσα από λαβυρίνθους έχουν οδηγηθεί στο ίδιο ξέφωτο. Σ’ ένα ξέφωτο στο οποίο το πολύχρωμο μουσικό σύμπαν του ελληνικού τραγουδιού γίνεται ένα σύνολο ενιαίο και αδιαίρετο.

Εκεί που το κλαρίνο συνυπάρχει με το κανονάκι και το πιάνο.

Εκεί που το ρεσιτάλ είναι ταυτόχρονα και πανηγύρι.

Εκεί που τα ανώνυμα τραγούδια, κειμήλια ανεκτίμητα της μουσική μας παράδοσης γίνονται ένα με τις σύγχρονες επώνυμες δημιουργίες.
Εκεί που ο Λουκάς Νταράλας, ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Πάνος Γαβαλάς γίνονται ένα με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Γιάννη Σπανό και τον Διονύση Σαββόπουλο.
Δύο ώρες που συμπυκνώνουν αιώνες ελληνικής δημιουργίας και έμπνευσης.

City Garden Festival: Πρόγραμμα συναυλιών για τον Ιούνιο

Μαντουβάλα, Βουνό, Μακριά μου να φύγεις, Τα μαύρα μάτια σου, Ήτανε Μια Φορά, Ιτιά, Γιούρια, Ψίθυροι καρδιάς, Σπασμένο καράβι, είναι απλά κάποιοι ενδεικτικοί τίτλοι τραγουδιών.
Και φυσικά δεν λείπουν τα ορχηστρικά κομμάτια.

Οργάνωση παραγωγής 360 Entertainment

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 27 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 22 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 15 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
AMEA: 12 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  www.more.com , 2117701700, PUBLIC & www.ct.gr

Δείτε περισσότερα εδώ