Athens Street Food Festival στο Γκάζι – Το trend της πόλης επιστρέφει για ένα τριήμερο ακόμα

Σχεδόν σαν μία ετήσια αθηναϊκή παράδοση για πάσης φύσεως foodies της πόλης αλλά και οποιονδήποτε αισθάνεται τέτοιος, το Athens Street Food Festival επιστρέφει και φέτος, πιστό στο μαγιάτικο ραντεβού του με το κοινό και στο γνώριμο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του Ο.Σ.Υ., στο Γκάζι, για ένα τελευταίο τριήμερο στις 24-25-26 Μαΐου. 

Ανάμεσα στους δεκάδες σεφ του φετινού Athens Street Food Festival, οι βραβευμένοι με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και Γρηγόρης Κίκης, που θα δείξουν στο κοινό την fine comfort πλευρά τους, καθώς και η δημοφιλής Madame Ginger (aka Μαριλού Παντάκη), που προσεγγίζει και το φαγητό του δρόμου με το δικό της στυλ. 

Athens Street Food Festival στο Γκάζι - Το trend της πόλης επιστρέφει για ένα τριήμερο ακόμα

Κάθε street food ‘φυλή’ έχει τη γωνιά της στο χώρο αλλά όλοι μαζί -κοινό, μάγειρες και όλοι οι υπόλοιποι- συνθέτουν ένα ξεχωριστό σύμπαν απόλαυσης, εντός του οποίου γεννιούνται ξεχωριστές εμπειρίες. 

Pop-up μαγαζιά, καταξιωμένοι σεφ αλλά και ανερχόμενοι που έχουν κάτι μοναδικό να προτείνουν και, βεβαίως, το ίδιο το crowd του Athens Street Food Festival αποτελούν τα καταλληλότερα και πιο ταιριαστά υλικά για μία συνταγή που γίνεται όλο και νοστιμότερη από διοργάνωση σε διοργάνωση.

Φυσικά, Athens Street Food Festival σημαίνει και φεστιβαλική ατμόσφαιρα. Κάθε ημέρα τη μουσική θα αναλαμβάνουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ενώ κάθε βράδυ -στις 21:00- ξεκινά το μεγάλο πάρτι με γνωστούς DJs.


Info

24-25-26 Μαΐου

Παρασκευή 17:00 – 00:00, Σάββατο 12:00 – 00:00, Κυριακή 12:00 – 00:00

athensstreetfoodfestival.gr

FB: Athens Street Food Festival

IG: @athensstreetfoodfestival