30ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού: Μοναδικές θεματικές βραδιές με μουσική και Θέατρο

Το 30ό Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού, το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής στο Κηποθέατρο της οδού Κορυτσάς και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του και Επίτιμο Δήμαρχο, Βασίλη Ξύδη και ανοίγει αυλαία!

29 βραδιές θεματικού ταξιδιού στο πανέμορφο Δημοτικό Κηποθέατρο, εντός του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου (Κορυτσάς & Μελπομένης).

30ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού: Μοναδικές θεματικές βραδιές με μουσική και Θέατρο

Με την κορυφαία ερμηνεύτρια, Δήμητρα Γαλάνη, κάνει έναρξη την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, το Επετειακό 30ό Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του, τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου και Παπάγου-Χολαργού, Βασίλη Ξύδη.

Έχοντας στη σκηνή μαζί της την ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Παυλίνα Βουλγαράκη, η Δήμητρα Γαλάνη θα παρουσιάσει τα best of μιας σπουδαίας 55άχρονης καριέρας!

Στο α’ μέρος του Φεστιβάλ (Ιουνίου-Ιουλίου) θα φιλοξενηθούν, επίσης, συναυλίες με τους Μαρίνα Σπανού, Αλέκα Κανελλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Πένυ Μπαλτατζή-Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Χειμερινούς Κολυμβητές.

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν 15 σημαντικές θεατρικές παραστάσεις με αγαπημένους πρωταγωνιστές, 2 παιδικά θεάματα, καθώς και η παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και προσελκύει φίλους των Τεχνών από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ενώ για πρώτη φορά φέτος έλαβε και την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Μια σημαντική επιβράβευση για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, καθώς πρόκειται για διακρίσεις που επισφραγίζουν την ολοένα αυξανόμενη, πολιτιστική εξωστρέφεια του Δήμου μας και αποτελούν εφαλτήριο για την περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του Φεστιβάλ!

Τέλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) θα είναι και αυτό το καλοκαίρι ο υγειονομικός αρωγός του Φεστιβάλ.

Η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ θα προσφέρει από τη μεριά της για 3η συνεχή χρονιά Ελεύθερη Είσοδο στο Φεστιβάλ για τις Νέες και τους Νέους της πόλης μας, ηλικίας 16-30 ετών.

30ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού: Μοναδικές θεματικές βραδιές με μουσική και Θέατρο

Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων:

  • Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90, Παπάγου, τηλ.: 2132027186-187 (Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες: 09:00-14:00, δεν εξυπηρετείται η δυνατότητα πληρωμής μέσω POS)
  • Εμπορικό Κέντρο Holargos Center: Λ. Περικλέους 56, Χολαργός, τηλ.: 2106522977 (εργάσιμες ημέρες και ώρες)
  • Ταμείο Κηποθεάτρου: Κορυτσάς & Μελπομένης, 6η στάση Παπάγου, τηλ.: 2106520412 (κατά τις ημέρες των παραστάσεων, από τις 19:00)
  • Ηλεκτρονικά, στις πλατφόρμες εισιτηρίων

Προσκλήσεις για εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο:

⇒ Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του α’ μέρους (Ιουνίου-Ιουλίου) του 30ού Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, εδώ.

Επίσης