100 χρόνια ΑΕΚ: Mεγάλη γιορτή στο Opap Arena για την ομάδα των Μικρασιατών προσφύγων

Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια ΑΕΚ προγραμματίζουν το Σάββατο 13 Απριλίου συντελεστές και παράγοντες της ομάδας που ίδρυσαν ένα αιώνα πριν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρεται:

Ξημερώνει αύριο Σάββατο μια από τις πιο όμορφες μέρες για όλους μας. Μια μέρα ιστορική, μια μέρα γεμάτη συμβολισμούς κι έντονα συναισθήματα. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως συμπληρώνει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Η ΑΕΚ μας γράφει τον πρώτο αιώνα ζωής της και θα γιορτάσουμε όλοι μαζί στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Μέσα στο Σπίτι Μας και γύρω από αυτό.

Δείτε επίσης: 13 Απριλίου 1924: Ξεκινά η ιστορία της ΑΕΚ, της ομάδας που όταν παίζει θυμίζει την ιστορία της

Μια μεγάλη γιορτή με εσάς, την ψυχή της ΑΕΚ, τον κόσμο της, να είστε στο επίκεντρο. Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις για μικρούς και μεγάλους και φυσικά θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Ξεκινάμε στις 14.00 και το μέρος της εκδήλωσης που θα εξελιχθεί εκτός της OPAP Arena, θα διαρκέσει μέχρι τις 17.00. Από τις 16.00 όμως θα έχουν ανοίξει οι θύρες του γηπέδου μας, έτσι ώστε όποιος κάτοχος Δωρεάν Δελτίου Εισόδου για την γιορτή θέλει να πάρει την θέση του εγκαίρως να μπορεί να το κάνει.

Μέσα στην OPAP Arena οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το αποκορύφωμα της μεγάλης γιορτής, την απογείωση του Αερόστατου των 100 χρόνων της ΑΕΚ. Η απογείωση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και θα προηγηθούν κι άλλες δράσεις κι εκπλήξεις εντός γηπέδου”.