Φόνος στο Ψυχικό: “Μοναχικός Λύκος” ο επαγγελματίας εκτελεστής του τοπογράφου

Το κουβάρι της δολοφονίας στο Ψυχικό το πρωί της Τρίτης 02/07 ξετυλίγουν μεθοδικά οι αρχές, που αναζητούν το δολοφόνο αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς πίσω από το φόνο του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη.

Οι κάμερες ασφαλείας και το βιντεοληπτικό υλικό από τον τόπο του εγκλήματος μέχρι το σπίτι του μηχανικού στο Χαλάνδρι δείχνουν πως ο δράστης έκανε πρόβα και την προηγούμενη μέρα, ακολουθώντας το θύμα του στο Ψυχικό με ένα σκούτερ μεγάλου κυβισμού.

Ο ψυχρός εκτελεστής θεωρείται “μοναχικός λύκος”, ορολογία που χρησιμοποιείται για όσους επιλέγουν να δράσουν μόνοι τους χωρίς τη βοήθεια συνεργού και οργανώνουν με απόλυτη λεπτομέρεια το σχέδιό τους.

Οι αρχές εξετάζουν ήδη το κινητό τηλέφωνο του θύματος, ελπίζοντας ότι σε μηνύματα και κλήσεις θα εντοπίσουν εκείνους που αποφάσισαν και διέταξαν τη δολοφονία. Η κατασκευαστική εταιρία του θύματος πάντως, δραστηριοποιείται από το 1997 φτιάχνοντας έργα και τοπογραφικά στη Μύκονο, την Ίο και την Πάρο ενώ τόσο η σύζυγος όσο και ο συνεταίρος του θύματος, δηλώνουν σοκαρισμένοι από το φονικό και ανίδεοι για το ποιούς μπορεί να ενόχλησε η στάση του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: