Τραγικός επίλογος στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Τραγικός επίλογος χθες ύστερα από 18 ημέρες από τη στιγμή που ο Μπάμπης Κούτσικος έφυγε από το σπίτι του και τα ίχνη του χάθηκαν. Η σορός του βρέθηκε στις ατελείωτες εκτάσεις της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα η σορός του άτυχου Μπάμπη βρέθηκε σε σημείο που με τον τρόπο που έχουν πιάσει οι κάμερες το αυτοκίνητο του κρεοπώλη θα μπορούσε να έχει κινηθεί στην περιοχή το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, στην Ευαγγελίστρια στο Ευηνοχώρι, ανάμεσα στις καλαμιές, σε ένα βαλτώδες σημείο. Φέρεται μάλιστα να είναι στην ευρύτερη περιοχή που είχαν εντοπιστεί τη μοιραία βραδιά σήματα κινητών.

Η σορός του άτυχου Μπάμπη Κούτσικου βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στο νερό και λόγω της παρόδου των ημερών έχει υποστεί σημαντική αλλοίωση, ενώ κατά πληροφορίες φέρει και δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Η σορός του εντοπίστηκε από εθελοντή με ειδικό σκύλο που είχε καλέσει η οικογένεια να συμμετάσχει στις έρευνες. Από την προηγουμένη, κατά πληροφορίες, ο σκύλος είχε «πιάσει» κάτι στην περιοχή, αλλά λόγω του αέρα δεν μπορούσε να προσδιοριστεί από πού ερχόταν η μυρωδιά. Χθες έπεσε ο αέρας, η έρευνα επαναλήφθηκε και εντοπίστηκε η σορός.

Με την πρώτη μακροσκοπική ανάλυση η σορός του Μπάμπη φέρει πολλά σημάδια από σφαίρες στον κορμό και στα πόδια. Λόγω της αλλοίωσης της σορού δεν δύναται να προσδιορισθεί ο αριθμός τους. Εξαιτίας του τρόπου που βρέθηκε η σορός, μπρούμυτα δηλαδή, εικάζεται ότι ο Μπάμπης πυροβολήθηκε πισώπλατα.