Τι κατέθεσε ο μάρτυρας – κλειδί για το φόνο του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στις ανακριτικές Αρχές κατέθεσε ο μάρτυρας -κλειδί, που στα βίντεο, απεικονίζεται να τρέχει δίπλα στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή, στη Νέα Φιλαδέλφεια, δευτερόλεπτα μετά τη θανάσιμη μαχαιριά που δέχθηκε ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ.

Ο οπαδός της ΑΕΚ, την κατάθεση του οποίου θεωρούσαν “κλειδί” οι Αρχές, σύμφωνα με το Mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, κατέθεσε πως η δολοφονική επίθεση εναντίον του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, έγινε μπροστά από κατάστημα οπτικών στην πίσω πλευρά της Opap Arena από τέσσερις κουκουλοφόρους, πιθανόν Κροάτες, καθώς του φάνηκε πως είδε διακριτικά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δεν απέκλεισε μάλιστα πως μπορεί να ήταν και κάποιος Έλληνας οπαδός σε αυτούς.

Σύμφωνα με την εν λόγω μαρτυρία, οι χούλιγκαν φέρεται να είχαν περικυκλώσει τον άτυχο 29χρονο κι ένας τον κτύπησε με μαχαίρι στο χέρι, ενώ ο οπαδός που κατέθεσε τόνισε ότι δέχτηκε επίθεση από άλλους.

Όπως προκύπτει από τις ίδιες αναφορές οι δράστες ετοιμάζονταν να κτυπήσουν κι άλλη φορά τον 29χρονο, όμως εκείνη την ώρα ρίχθηκε μία φωτοβολίδα από άλλους Κροάτες χούλιγκαν, που έδωσε τα χρονικά περιθώρια στον Μιχάλη Κατσουρή αλλά και στον εν λόγω οπαδό της ΑΕΚ να ξεφύγουν από τον απειλητικό κλοιό και ν’ απομακρυνθούν τρέχοντας.