Σύμη: Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού για τον παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

Ώρες αγωνίας βιώνει η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος παραμένει άφαντος στη Σύμη.

Η Κλερ Μπέιλι και ο Μάικλ Μόσλεϊ έφτασαν στη Σύμη, την Τρίτη, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους μαζί με φιλικό τους ζευγάρι το οποίο διατηρεί σπίτι στον Γιαλό. Το πρωί της Τετάρτης τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Τα δύο ζευγάρια επιβιβάστηκαν σε taxi boat και μετέβησαν στην παραλία Άγιος Νικόλαος προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους. Στις 13:30 το μεσημέρι ο Μόσλεϊ κουράστηκε και αποφάσισε να επιστρέψει μόνος του στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε με τα πόδια προκειμένου να μεταβεί στο Πέδι και από εκεί με λεωφορείο θα έφτανε στο σπίτι.

Δυόμισι ώρες μετά, η Μπέιλι με τους φίλους τους επιβιβάστηκαν σε θαλάσσιο ταξί και επέστρεψαν στην οικία στον Γιαλό. Εκεί διαπίστωσαν ότι ο Μόσλεϊ δεν είχε επιστρέψει και το κινητό του βρισκόταν εκεί, καθώς δεν το είχε πάρει μαζί του.

Η Μπέιλι με το ζευγάρι άρχισαν να τον αναζητούν μόνοι τους και λίγο μετά έσπευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σύμης, ενημερώνοντας τις Αρχές. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση, ωστόσο τα ίχνη του παρουσιαστή και γιατρού δεν έχουν εντοπιστεί.

Πηγή: iefimerida.gr