Στο Ψυχικό ξεκινούν τα έργα για το νέο Προπονητήριο ακαδημιών

Στο Ψυχικό ξεκινούν σύντομα τα έργα κατασκευής του Προπονητηρίου ακαδημιών του ΠΟ Ψυχικού, μετά από την πενταετή παράταση της σύμβασης παραχώρησης που συμφώνησαν ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και η ΚΤΥΠ ΑΕ.

Ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος και ο αντιδήμαρχος Αρης Νάκας, συναντήθηκαν σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» Αθανάσιο Γιάνναρη και τους Διευθυντές Προγραμματισμού Μαρία Μιχοπούλου και Θεόδωρο Κυριαζόπουλο και αποδέχθηκαν από κοινού την σχετική απόφαση παράτασης, αφού η προηγούμενη σύμβαση που είχε υπογραφεί το 2019, έληγε τον Απρίλιο.

Η κατασκευή ήπιας μορφής προπονητηρίου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στους δημότες, αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των αθλητικών συλλόγων του Δήμου αλλά και των κατοίκων. Η πρώτη φάση πέρασε από τη Δημοτική Επιτροπή, ενώ ο διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Πρόκειται για την 3,6 στρεμμάτων έκταση, επί των οδών 25ης Μαρτίου – Τζαβέλα – Χρυσοστόμου Σμύρνης και Λάμπρου Πορφύρα, στο Ο.Τ. 150 της Δημοτικής Ενότητας Νέου Ψυχικού.