Πρωταθλητής το Χαλάνδρι στο 1ο Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων – 3η θέση η Νέα Ιωνία

Το Χαλάνδρι αναδείχτηκε νικητής ενώ η Πεύκη δίδαξε φίλαθλο πνεύμα και ήθος. Σε ένα συναρπαστικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη για πρώτη φορά από τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, μεταξύ των μαθητών Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού από 13 Δήμους – μέλη του, η ομάδα του Χαλανδρίου επιβλήθηκε στον τελικό της ομάδας της Πεύκης με 3-1, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ ισάξιων ομάδων (στα ημιτελικά είχε κερδίσει η Πεύκη), το οποίο κρίθηκε στα τελευταία 3΄ λεπτά της αναμέτρησης.

Όμως εκτός του αθλητικού γεγονότος, τις εντυπώσεις έκλεψε η ομάδα της Πεύκης και του τεχνικού της, που φτάνοντας στο τελικό με αντίπαλο τα Βριλήσσια (που δεν παρουσιάστηκαν) και παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να αναδειχθούν πρωταθλητές άνευ αγώνα, αποδέχθηκαν να αναμετρηθούν στον τελικό με τον νικητή του μικρού τελικού (που ήταν το Χαλάνδρι).

Πρωταθλητής το Χαλάνδρι στο 1ο Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων - 3η θέση η Νέα Ιωνία

«Συγχαρητήρια στον τεχνικό και στα παιδιά της Πεύκης για το ήθος και την αθλητική παιδεία τους. Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά των 15 ομάδων που διεκδίκησαν την νίκη με πάθος αλλά και απαράμιλλη τεχνική κατάρτισης, αποδεικνύοντας στο γήπεδο, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα αθλητικά σωματεία των Δήμων και στις ακαδημίες τους», τονίζουν οι διοργανωτές.

Την επιμέλεια του τουρνουά είχε ο υπεύθυνος προγραμμάτων του Συνδέσμου Παύλος Καμάρας, με την συνεργάτη του Τατιάνα Τσερεγκώφ, ενώ από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου συνέδραμε ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, έχοντας και την ευθύνη των διαιτητών, ενώ διαιτήτευσε και ο ίδιος.

Τις βραβεύσεις των νικητών έκαναν ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης, η αντιδήμαρχος  και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα-Καλαϊτζάκη, ο πρόεδρος της ομάδας της Πεύκης Σταύρος Μονεμβασιώτης και η αντιδήμαρχος Πεύκης Μαρία Μουρατίδη.

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον ιδιοκτήτη του Arena Soccer Club Γιώργο Ντουντούμη, ο οποίος φιλοξένησε αφιλοκερδώς το τουρνουά.

«Ήταν μια ομολογουμένως επιτυχημένη εκδήλωση που παρακολούθησαν πολλοί γονείς και φίλοι των παιδιών και η οποία είναι σίγουρο ότι θα καθιερωθεί πλέον στις πάγιες δραστηριότητες του Συνδέσμου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΒΑΠ.

Τα τελικά αποτελέσματα του 1ου Τουρνουά ποδοσφαίρου Παίδων:

1η Θέση:  Η ομάδα του Δήμου Χαλανδρίου

2η Θέση:  Η ομάδα του Δήμου Πεύκης

3η Θέση:  Η ομάδα του Δήμου Νέας Ιωνίας (Ελευθερούπολη).