Παρίσι: Οι πέντε κύκλοι των Ολυμπιακών Αγώνων “σκαρφάλωσαν” στον Πύργο του Άιφελ

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι αποκάλυψαν μία κατασκευή με τα πέντε «δαχτυλίδια» των Ολυμπιακών Αγώνων που τοποθετήθηκαν στον Πύργο του Άιφελ, καθώς η γαλλική πρωτεύουσα μετράει αντίστροφα τις 50 ημέρες μέχρι την έναρξη των Αγώνων.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες παρακάτω είναι παραπάνω από εντυπωσιακά…

Οι Ολυμπιακοί δακτύλιοι εμφανίζονται στον Πύργο του Άιφελ την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 στο Παρίσι. Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τοποθέτησαν τα δαχτυλίδια στον Πύργο του Άιφελ την Παρασκευή, καθώς η γαλλική πρωτεύουσα μετράει 50 ημέρες μέχρι την έναρξη των Θερινών Αγώνων. Η δομή των πέντε δακτυλίων μήκους 95 ποδιών και ύψους 43 ποδιών, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο γαλλικό χάλυβα, θα εκτεθεί στη νότια πλευρά του ιστορικού τοπόσημου ηλικίας 135 ετών, στο κέντρο του Παρισιού, με θέα στον ποταμό Σηκουάνα. (AP Photo//Thomas Padilla)
Οι Ολυμπιακοί δακτύλιοι εμφανίστηκαν στον Πύργο του Άιφελ την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 στο Παρίσι.

Η δομή των πέντε δακτυλίων μήκους 95 ποδιών και ύψους 43 ποδιών, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο γαλλικό χάλυβα, θα εκτεθεί στη νότια πλευρά του ιστορικού τοπόσημου ηλικίας 135 ετών, στο κέντρο του Παρισιού, με θέα στον ποταμό Σηκουάνα. (AP Photo//Thomas Padilla)

Χιλιάδες αθλητές θα παρελάσουν στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας – με βάρκες στον Σηκουάνα(!) – κατά μήκος μιας διαδρομής 6 χιλιομέτρων (3,7 μίλια) στην τελετή έναρξης, το ηλιοβασίλεμα, στις 26 Ιουλίου.