Νέα Φιλαδέλφεια: Μεγάλη δράση αλληλεγγύης εθελοντών και Ερυθρού Σταυρού

Μεγάλη δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια:

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ένωσαν υποδειγματικά δυνάμεις, ώστε να μην υπάρχει σπιτικό στην πόλη χωρίς τα απαραίτητα. 

Η δράση διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ήταν μια πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΕΣ Dr Αντωνίου Αυγερινού και του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Τομπούλογλου και σηματοδοτεί πως η φροντίδα για τους ευάλωτους συνδημότες θα είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής την πενταετία που μόλις ξεκίνησε.

Την διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου επέβλεψε ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου και ο αρμόδιος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λουκιδέλης και συμμετείχαν αιρετοί, Αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι του Δήμου και εθελοντές. Παρόντες επίσης ήταν η περιφερειακή σύμβουλος Ρίτα Πικρού- Μωραϊτάκη και η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρένα Χωρέμη. 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, καθώς και τους εθελοντές που συμμετείχαν στη σημερινή διανομή και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του ΕΕΣ Dr Αντώνιο Αυγερινό, τα στελέχη και τους εθελοντές.