Νέα Μητροπολιτική Αττική: Ο Αναπτυξιακός φορέας της Περιφέρειας που αλλάζει την πρωτεύουσα

30 μήνες δράσης συμπλήρωσε η “Νέα Μητροπολιτική Αττική” και το έργο της παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Gazarte, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου. Πρόκειται για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής, με απολογισμό 50 έργα «σημαντικής προστιθέμενης αξίας στην περιφερειακή οικονομία της Αττικής», όπως αναφέρθηκε.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και παραβρέθηκαν στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, κυβερνητικοί φορείς, προσωπικότητες του ακαδημαϊκού κόσμου, επιχειρηματικά στελέχη κ.α.

Η «Νέα Μητροπολιτική Αττική Α.Ε.» ξεκίνησε την πορεία της το 2021 και σύμφωνα με την  διοίκηση του Οργανισμού «μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να καταστεί Αναπτυξιακός Οργανισμός Νέας Γενιάς, ένας αξιόπιστος εταίρος κι ένας πολύτιμος φορέας επίσπευσης και υλοποίησης έργων για τη Δημόσια Διοίκηση και τη Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Όπως προσθέτει, «τα 50 έργα της τελευταίας διετίας (εν εξελίξει ή παραδοτέα), προϋπολογισμού άνω των 43 εκατομμυρίων ευρώ, επαληθεύουν απτά την ανάδειξη της “Νέα Μητροπολιτική Αττική Α.Ε”. σ’ έναν σύγχρονο οργανισμό που λειτουργεί με τις πλέον επιτυχημένες πρακτικές management».

Γ. Πατούλης: «Ο στόχος του οράματος μας επετεύχθη!»

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τα μέλη της Διοίκησης του Οργανισμού, «καθώς κατάφεραν να επιτύχουν έναν από τους στόχους του Οράματός του για την Αττική, δημιουργώντας έναν Αναπτυξιακό Οργανισμό πρότυπο, μέσα από την αξιοποίηση των εργαλείων της Δημόσιας Διοίκησης» όπως τόνισε,

Ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, ο περιφερειάρχης υπογράμμισε: «Η Νέα Μητροπολιτική Αττική βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας για την περίοδο 2024 – 2029. Γιατί στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα βρισκόμαστε εδώ, παρόντες, για να συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για ένα καλύτερο αύριο για την Αττική μας!”.