Νέα Ιωνία: Με πλήθος κόσμου εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου

Πλήθος κόσμου αψήφησε τη ζέστη το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου στη Νέα Ιωνία για να παραβρεθεί στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου που οργάνωσε η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου και η παράταξη “Δύναμη Προοπτικής”.

Ο πεζόδρομος της Παλαιών Πατρών Γερμανού στον οποίο βρίσκεται το Εκλογικό Κέντρο της “Δύναμης Προοπτικής” διαμορφώθηκε από νωρίς το απόγευμα με εξέδρα και θέσεις για να υποδεχτούν τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης.

Λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ η Δήμαρχος έφτασε στο χώρο και έγινε δεκτή με θερμό χειροκρότημα.

Η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου

Ακολούθησε ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου από τον εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αναργύρων πατέρα Μιχάλη, που μάλιστα, δήλωσε ευγνώμων για την πρόσφατη εκδήλωση του Δήμου στην επέτειο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρθηκε στο σύντομο χαιρετισμό της στο έργο της Δημοτικής Αρχής εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου με καραντίνα, πανδημία και ενεργειακή κρίση και ζήτησε τη στήριξη όλων για να μπορέσει να υλοποιήσει υπό κανονικές συνθήκες το όραμά της για τη Νέα Ιωνία, με μία νέα θητεία διακυβέρνησης του Δήμου.

Νέα Ιωνία: Με πλήθος κόσμου εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου (εικόνες)

Η Δήμαρχος εξήρε το ρόλο των συνεργατών της και της Δημοτικής ομάδας και πρόσθεσε: Ζητώ μία ελευθερία δράσης και πρωτοβουλιών, γιατί έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και να οργανώσουμε. Οι προεκλογικοί αγώνες είναι πάντα δύσκολοι και κερδίζονται με τον αγώνα όλων μας. Είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε σε δύσκολες συνθήκες. Και έχουμε όραμα και όρεξη για το μέλλον”.

“Εμείς, είπε η Δήμαρχος, με χρηστή διοίκηση, αν και λίγοι απέναντι στους πολλούς, τα καταφέραμε. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν θα είναι ίδια, χάρη σε σας και στην παράταξή μας. Πιστεύω πως αυτή τη φορά θα είμαστε πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη δική σας στήριξη και αγάπη”.

Κλείνοντας την ομιλία της η Δήμαρχος ζήτησε από όλους να βοηθήσουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Δημαρχείο για τους πυρόπληκτους.