Νέα Ιωνία: Καταγγελία της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής” για πρόταση μομφής

Την έντονη αντίδραση της παράταξης Δύναμη Προοπτικής προκάλεσε πρόσκληση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στη Νέα Ιωνία για έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του οργάνου.

Στο κείμενο αναφέρεται:

Χθες 22/05/2024 στις 10:51 π.μ. στέλνει ο κ. Αναμουρλόγλου πρόσκληση για έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς για τις εγγραφές στο ΚΕΒΡΕΦΟ για να απαντήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ως τις 12 π.μ. Στέλνει την πρόσκληση ο Πρόεδρος χωρίς την εισήγηση. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ; ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ; ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ; ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ;
❗ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ❗

📌Στην πρόσκληση αναφέρει τέσσερα θέματα και η εισήγηση αναφέρεται μόνο σε ένα. Το κατεπείγον της συνεδρίασης τι αιτιολογεί λόγω της κατάργησης των Νομικών Προσώπων.
Όλοι γνωρίζουμε από τον Νοέμβριο του 2023 την οριστική κατάργηση τους. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος εκεί ο κ. Σκευοφύλακας. Γιατί τόσον καιρό ο Αντιδήμαρχος δεν ασχολήθηκε; Η ανικανότητα, η αδιαφορία δικαιολογούν το κατεπείγον;
Ως πότε θα εμπαίζετε τους Δημοτικούς Συμβούλους κύριοι Πρόεδροι.

📌Ο κ. Αναμουρλόγλου ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης έπαιρνε αυθαίρετα το λόγο και ασχημονούσε.
Τώρα θα άλλαζε ο χαρακτήρας του;
📌Είναι καιρός η αντιπολίτευση συνολικά να πάρει θέση. Ήρθε ο καιρός να καταθέσουμε θέμα ΜΟΜΦΗΣ κατά του Προέδρου που δεν τηρεί τον θεσμικό του ρόλο και δεν σέβεται τους Δημοτικούς Συμβούλους!
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ