Νέα Ιωνία: Διεθνές Τουρνουά Οθέλλο στο Συνεδριακό Κέντρο το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου

Στη Νέα Ιωνία το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2024 διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο διεθνές τουρνουά Οθέλλο.

Το Οθέλλο είναι επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής για δύο παίκτες, ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιαπωνία και τις χώρες της Άπω Ανατολής, καθώς επίσης και στην Ευρώπη. Για την Ελλάδα, η Ένωση των παικτών αποτελεί την επίσημη ομοσπονδία του παιχνιδιού, αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Οθέλλο.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: Προσκαλούμε όλους τους φίλους των παιχνιδιών στρατηγικής να συμμετάσχουν στο τουρνουά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Προϋποθέτει, ωστόσο, την παρουσία των παικτών καθ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Το Σάββατο οι αγώνες θα ξεκινήσουν περίπου στις 10:00 ενώ από τις 9:00 θα γίνεται η προσέλευση. Το Σάββατο αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 17:00 ενώ την Κυριακή θα διαρκέσουν έως τις 14:00, καθώς μετά ακολουθούν οι τελικοί και η απονομή των βραβείων.

Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο, θα υπάρχει παράλληλη δράση γνωριμίας με το παιχνίδι στην οποία επίσης η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν. Κάθε συμμετέχων στη δράση μπορεί να παραμείνει για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί χωρίς κάποια δέσμευση.

Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα “Πιστοποιημένες Εκδηλώσεις και Δράσεις για το 2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας – Ελλάδας”.

Πληροφορίες για το τουρνουά θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook

και στο σύνδεσμο: https://www.worldothello.org/about/tournaments/confederate-championships/european-othello-tournaments/european-grand-prix/athens-egp

στον οποίο μπορείτε και να δηλώσετε συμμετοχή. Για επικοινωνία με την Ένωση Ελλήνων παικτών Οθέλλο μπορείτε να αποστέλλετε email στη διεύθυνση:

contact.greece@worldothello.org