Νέα Ιωνία: Βραβεία στον Αθλητισμό και τους Συλλόγους που κάνουν περήφανη την πόλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των Αθλητικών Συλλόγων και των αθλητών στη Νέα Ιωνία που έχουν διακριθεί, σε παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς και τοπικούς αγώνες.
Βραβεύτηκαν για τις εξαιρετικές διακρίσεις τους ο Α.Ο. Ν. Ιωνίας, ο Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, τον Α.Γ.Σ. Ίωνες καθώς και τα αθλητικά σωματεία της πόλης για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Νέα Ιωνία: Βραβεία στον Αθλητισμό και τους Συλλόγους που κάνουν περήφανη την πόλη

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και τους ευχήθηκε πολλές ακόμα επιτυχίες.
Στην ομιλία του τόνισε ότι «Οι επιδόσεις των αθλητών, οι διακρίσεις και η προσφορά τους, κυρίως μέσα από την λειτουργία των Ακαδημιών, δίνουν στην πόλη μας την πίστη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Τα παιδιά μας νιώθουμε, ότι είναι σε καλά χέρια. Σας ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό».

Τέλος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά και όλους τους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ευχήθηκε σε όλους επιτυχίες προσωπικές και αθλητικές και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου.

Τα αθλητικά σωματεία τα οποία τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό του Δήμου Ν. Ιωνίας είναι:
1) Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Ανατολή»
2) Αθλητική Ένωση Ελευθερούπολης
3) Αθλητικός Όμιλος Περισσού
4) Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης «Ίωνες»
5) Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας Ίκαρος
6) Γυμναστικός Όμιλος Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει»
7) Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Δήμο Νέας Ιωνίας «Ιωνία»
8) Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας
9) Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αλσούπολης
10) Αθλητικός Σύλλογος Φερενίκη

Νέα Ιωνία: Βραβεία στον Αθλητισμό και τους Συλλόγους που κάνουν περήφανη την πόλη

Τα αθλητικά σωματεία τα οποία τιμήθηκαν με ειδικές βραβεύσεις λόγω των επιτυχιών τους σε Εθνικό, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο είναι:
1) Αθλητικός Σύλλογος Α.Γ.Σ. Ίωνες για την κατάκτηση 1ης και 2ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do Εφήβων – Νεανίδων στην Σλοβενία
2) Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου
3) Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Γυναικών

Σε επίπεδο αθλητών τιμήθηκε ο Ανδρέας Βαζαίος του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας, ο οποίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξήχθη στη Ντόχα, συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα στην σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο και 4Χ200 ελεύθερο και εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τιμήθηκε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας κ. Αλέξανδρος Νικολόπουλος.

Τέλος, τιμήθηκε και ο πρωταθλητής της άρσης βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης – γέννημα θρέμμα της Νέας Ιωνίας – για την πολυετή παρουσία του με σημαντικές διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Διεθνές επίπεδο.