Μιχαέλα Χείλαρη: Η “αφορμή” για δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών στον ΟΠΑΝ

Η 10χρονη Μιχαέλα Χείλαρη από τη Νέα Ιωνία είναι ένα κορίτσι, που αξίζει την προσοχή όλων μας. Όχι μόνο γιατί σπάει τα στερεότυπα, ούσα ποδοσφαιρίστρια, αλλά επειδή ταυτόχρονα με φρεσκάδα και θέληση βάζει ευθύβολα επί τάπητος θέματα που μας απασχολούν όλους.

Η ίδια, αν και μόλις 10 ετών, εργάζεται σκληρά, προπονείται καθημερινά, έχει πειθαρχία, επιμονή και συνάμα αυτοπεποίθηση.

Η Μιχαέλα Χείλαρη, που ζει με την οικογένειά της στην Καλογρέζα, είναι η πρώτη σκόρερ της φετινής σεζόν στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας με 32 γκολ και ο Ολυμπιακός την ξεχώρισε αμέσως και την ενέταξε ήδη στο δυναμικό του.

Το e-neaionia.gr έχει τη χαρά και την ικανοποίηση να παρακολουθεί στενά την πρόοδό της και να γράφει πρώτο τα “κατορθώματα” της μικρούλας, που βάλθηκε να φτιάξει θετικό κλίμα στην πόλη για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Χθες η 10χρονη Μιχαέλα βρέθηκε στο Δήμο Νέας Ιωνίας, προσκεκλημένη της Δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου, που δήλωσε εντυπωσιασμένη με το κορίτσι.

Μιχαέλα Χείλαρη: Η "αφορμή" για δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών στον ΟΠΑΝ

Οι δυο τους συζήτησαν για την απόφαση της μικρής να ακολουθήσει το δρόμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, το πώς έφτασε μέχρι εδώ αλλά και το τι θα ήθελε στο μέλλον.

Η κουβέντα έκλεισε με δέσμευση της Δημάρχου για δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου στον ΟΠΑΝ και η 10χρονη Μιχαέλα, προθυμοποιήθηκε όταν συμβεί αυτό να μοιραστεί τις γνώσεις της με τα μικρότερα κορίτσια της πόλης που θέλουν να γνωρίσουν την μαγεία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Μιχαέλα Χείλαρη: Η "αφορμή" για δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών στον ΟΠΑΝ

Μάλιστα, η Δήμαρχος έδωσε κι ένα συμβολικό δώρο στο κορίτσι: ένα κομποσκοίνι από το Άγιο Όρος, για να την προστατεύει στον δύσκολο δρόμο που διάλεξε.