Μαφιόζικη επίθεση στο Ψυχικό – Δικυκλιστής άνοιξε πυρ και σκότωσε οδηγό Ι.Χ. το πρωί

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Τρίτης έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Νέο Ψυχικό με αποτέλεσμα ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο να καταλήξει νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν περίπου στις 8.30 όταν το γκρι αυτοκίνητο μάρκας BMW που επέβαινε το θύμα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου. Τότε άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο πέρασε από το σημείο και άνοιξε πυρ, γαζώνοντας όχημα και οδηγό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και είναι νεκρός είναι τοπογράφος 45 ετών και δεν ήταν ιδιοκτήτης του οχήματος, αλλά του το είχε παραχωρήσει φιλικό του πρόσωπο και συνεργάτης του. Mάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τις Αρχές ειδοποίησε στις 8.30 το πρωί ο συνέταιρος του θύματος στον οποίο και ανήκει το αυτοκίνητο. 

Ο άνδρας που έπεσε νεκρός πιθανότατα επιχειρούσε να παρκάρει το αμάξι όταν τον πλησίασε η μοτοσικλέτα με τον εκτελεστή.

Στο σημείο βρέθηκαν οκτώ κάλυκες. Kάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτήριο κατέγραψε στις 08:23 το ηχητικό ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης. Αρχικά ακούγονται 16 πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση, άλλοι τέσσερις που παραπέμπουν στις χαριστικές βολές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: