Μαρούσι: Έξαρση κλοπών στα Εμπορικά κέντρα – Έρευνες και συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Έξαρση παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι κλοπές στα Εμπορικά κέντρα που βρίσκονται στο Μαρούσι. Πρόκειται για περιπτώσεις κλοπών που συμβαίνουν είτε μέσα σε καταστήματα, την ώρα του συνωστισμού των πελατών, είτε στους διαδρόμους, όταν ο κόσμος περιφέρεται αμέριμνος.

Προχθές πάντως, η κινητοποίηση των αστυνομικών έγινε αιτία να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 53χρονος που έκλεβε συστηματικά από καταστήματα της περιοχής.

Ειδικότερα, συνελήφθη στην περιοχή του Αμαρουσίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 53χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ο 53χρονος εισήλθε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών εντός εμπορικού κέντρου στην περιοχή του Αμαρουσίου και προσποιούμενος τον πελάτη, προέβη στην κλοπή ηλεκτρονικών συσκευών.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν -2- εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και -3- ζευγάρια ακουστικά χωρίς να διαθέτει τις απαραίτητες αποδείξεις αγοράς.

Μετά από περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε ως δράστης τριών ακόμα κλοπών ηλεκτρονικών ειδών από καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.