Μακελειό στην Αρτέμιδα με 6 νεκρούς – Άγνωστοι γάζωσαν αυτοκίνητο με 25 σφαίρες

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής εκτέλεσης έξι ατόμων στην Αρτέμιδα το απόγευμα της Δευτέρας (9/11).

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητεί τους εκτελεστές, οι οποίοι φέρεται να «γάζωσαν» τα θύματά τους με πάνω από 25 σφαίρες και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Ford, μαύρου χρώματος.

Μακελειό στην Αρτέμιδα με 6 νεκρούς - Άγνωστοι γάζωσαν αυτοκίνητο με 25 σφαίρες

Οι άγνωστοι «γάζωσαν» ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες, στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στην Αρτέμιδα (Λούτσα), στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, όλοι αλλοδαποί -αλβανικής καταγωγής κατά πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ., οι πέντε άνθρωποι που δολοφονήθηκαν βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο και ο άλλος εκτός αυτού.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχουν αποκλείσει την περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο σημείο έσπευσαν δέκα λεπτά μετά την κλήση που δέχθηκαν μία μηχανή του ΕΚΑΒ και μία κινητή ιατρική μονάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».