Κηφισιά: Η ταινία για την ιστορική άνοδο στη Super League- Συναισθήματα και ελπίδες (βίντεο)

Μία μέρα πριν από την ιστορική πρεμιέρα της Κηφισιάς στη Stoiximan Super League, ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων έκανε τα αποκαλυπτήρια του mini doc, μέσα από το οποίο περιγράφονται τα συναισθήματα και οι εικόνες που έζησαν τα μέλη της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η Κηφισιά μετράει αντίστροφα για την σημερινή ιστορική πρεμιέρα στη Stoiximan Super League, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (19/8, 20:00, Novasports Prime). Για τον πρώτο αγώνα της ιστορία της, στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Την παραμονή της σπουδαίας αναμέτρησης στα Ιωάννινα, η Κηφισιά έκανε τα αποκαλυπτήρια αυτού που είχε προαναγγείλλει εδώ και καιρό: του mini doc για την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Μέσα από τα μάτια των μελών της ομάδας, περιγράφονται οι πιο έντονες εικόνες, τα συναισθήματα, οι σκέψεις που έκαναν όλοι από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Από την έναρξη της προετοιμασίας ως τον αγώνα με την Καλαμάτα, στον οποίο σφραγίστηκε η άνοδος στη Stoiximan Super League.

Ένα πραγματικά πανέμορφο αποτέλεσμα από την Κηφισιά, η οποία θέλει να καθιερωθεί στην πρώτη κατηγορία και να κάνει σταδιακά βήματα προόδου.