Κάρτα Νέων για το Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού – “Είσαι 16 – 30; Μπες ελεύθερα”

Η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού για τρίτη συνεχή χρονιά προσφέρει ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ (πλην των παιδικών). Πρόκειται για πρωτοβουλία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για όλες τις Νέες και τους Νέους της πόλης, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές λυκείου, τους φοιτητές, τους νέους εργαζόμενους και όχι μόνο, να απολαύσουν τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές παραγωγές του καλοκαιριού που φιλοξενούνται στο πανέμορφο Κηποθέατρο, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

 Εάν είσαι 16 -30 ετών και ζεις στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και δωρεάν την «Κάρτα Νέων Φεστιβάλ» και να παρακολουθήσεις παραστάσεις του 30ου Φεστιβάλ Δήμου του Δήμου Παπάγου- Χολαργού, στο τμήμα ΕΞΩΣΤΗΣ του Κηποθεάτρου, με σειρά προτεραιότητας και εκ περιτροπής.

 Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και εξασφαλίζει δελτίο εισόδου σε ένα άτομο-κάτοχο της Κάρτας ανά παράσταση, ενώ κατά την είσοδο στο Κηποθέατρο χρειάζεται η επίδειξή της μαζί με το δελτίο εισόδου.

 Για να αποκτήσετε την «Κάρτα Νέων» κάνετε αίτηση, συμπληρώνοντας υποχρεωτικά τα απαραίτητα στοιχεία και επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 Μετά από μερικές ημέρες θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα σχετικά με την έγκριση ή απόρριψη της  αίτησής σας καθώς και τις πληροφορίες για το χρόνο παραλαβής της κάρτας.

 Η παραλαβή της «Κάρτας Νέων» θα γίνεται από το γραφείο Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90 Παπάγου), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις  09:00 έως τις 14:00-τηλ. επικοινωνίας 213.2027185-6-7 ή, κατόπιν συνεννόησης με το Γραφείο Φεστιβάλ, από το θυρωρείο του Δημαρχείου (Λεωφ.Περικλέους 55, Χολαργός), Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00- 20:00.

 Αφού παραλάβετε την κάρτα σας, καθώς και όσοι είστε ήδη κάτοχοι, μπορείτε να επιλέξτε τις παραστάσεις που θέλετε να παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου το πρωί.

 Λίγες μέρες μετά την επιλογή των παραστάσεων στο παραπάνω σύνδεσμο θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τα δελτία εισόδου για τις παραστάσεις που υπάρχει διαθεσιμότητα. Για τα θεάματα με μεγάλη ζήτηση θα δίνονται εκ περιτροπής δελτία εισόδου, ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι να απολαύσουν έστω ένα από αυτά.

 Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι με ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!