Η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα Public και μετατρέπεται σε “Public + Home”

Η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα Public και μαζί δημιουργούν την αλυσίδα καταστημάτων Public + Home. Στην ανακοίνωσή τους οι δύο Όμιλοι αναφέρουν:

Μία συνδημιουργία – με νέα έμπνευση και δυναμική – είναι γεγονός. Ένα κοινό όραμα για τα κορυφαία brand λιανικής με μοναδικά οφέλη για τους καταναλωτές και μία νέα, ολότελα απρόσμενη αγοραστική εμπειρία. Το πρωτοποριακό concept «Public + home» αποτελεί έναν τύπο καταστήματος που συνδυάζει μόνο πλεονεκτήματα. Και βέβαια απετέλεσε τη βάση και την εγγύηση συνάμα για τη διατήρηση 530 θέσεων εργασίας, δημιουργώντας μία ενιαία ομάδα εξυπηρέτησης. 

Η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα Public και μετατρέπεται σε "Public + Home"

Ήδη τα  καταστήματα MediaMarkt σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο έχουν αναβαθμιστεί σε «Public + home» ενσωματώνοντας την τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τις ανταγωνιστικές προσφορές της MediaMarkt και τις στρατηγικές συμφωνίες με κορυφαία brands, όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Pitsos, Philips, Liebherr, Whirlpool  κ.α.

Αναβαθμισμένοι προορισμοί shopping Public + Home

Ο CEO της εταιρείας του Public Group, Ρόμπυ Μπουρλάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πλήρης απορρόφηση της MediaMarkt και η μετατροπή των καταστημάτων της σε “Public + home” είναι ιστορική στιγμή για το εγχώριο λιανεμπόριο.

Είμαστε περήφανοι που όχι μόνο ενσωματώσουμε το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών Media Markt στα Public, αλλά κυρίως των ανθρώπων της, που έχουν υψηλή τεχνογνωσία και αγάπη για τον πελάτη. Τα νέα μας καταστήματα φέρνουν ένα ασύγκριτο συνδυασμό εξειδίκευσης και εμπειρίας που θα το αντιληφθεί κάποιος όταν τα επισκεφθεί».