Η Ένωση Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας για τα αιτήματα των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο

Την αμέριστη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα της Νέας Ιωνίας εκφράζει η Ένωση Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις επικείμενες απολύσεις και στη μείωση του προσωπικού στο Νοσοκομείο.

Οι Συνταξιούχοι σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: Η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων, μαζί με το παράρτημα συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν.Ιωνίας , υποστηρίζει το αίτημα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγία Όλγα, αίτημα που είναι και δικό μας.

Να μην  απολυθούν οι εργαζόμενοι των οποίων λήγει η σύμβαση εργασίας.

-Απαιτούμαι σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, με μισθούς που να καλύπτουν την ακρίβεια και τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

–Απαιτούμαι να γίνουν προσλήψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, τόσο στο νοσοκομείο Αγία Όλγα , όσο και στα υπόλοιπα Δημόσια Νοσοκομεία και  στα κέντρα υγείας.

Οι συνταξιούχοι , όπως και τα άλλα  λαϊκά στρώματα, καθημερινά , γινόμαστε μάρτυρες αυτών ελλείψεων που δημιουργούν τις ατέλειωτες λίστες αναμονής.

-Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την χρηματοδότηση του νοσοκομείου και την μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων.