Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας: Ο Χρήστος Αναμουρλόγλου επανεξελέγη πρόεδρος

Ο δικηγόρος και δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” Χρήστος Αναμουρλόγλου επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση.

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας: Ο Χρήστος Αναμουρλόγλου επανεξελέγη πρόεδρος

Ο κ. Αναμουρλόγλου προτάθηκε από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο γιατρός Θανάσης Αποστολόπουλος από την παράταξη “Δύναμη Προοπτικής” και γραμματέας εξελέγη ο Κώστας Εξαδάκτυλος από την παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”.

Στον χαιρετισμό του ο Χρήστος Αναμουρλόγλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την τιμή και την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, 4 χρόνια μετά την προηγούμενη θητεία του, επί δημαρχίας Ηρακλή Γκότση.

“Ξέρετε πως το έργο του προεδρείου είναι δύσκολο, είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, και τίποτα δεν μπορούμε να καταφέρουμε χωρίς τη συμβολή όλων σας”. Στη συνέχεια ζήτησε την προσοχή όλων στην τήρηση των χρόνων ομιλίας και του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην πρώτη ομιλία του στο σώμα ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης είπε:

Στη Δημοτική Επιτροπή εξελέγησαν μετά από ψηφοφορία οι Ελισάβετ Γεωργιάδου, Γεώργιος Καρακώστας, Μαρίλλη Κουλουριώτου, Στέργιος Κοντοστέργιος, Σωτήρης Σκευοφύλακας, Αγγελική Σακκαλόγλου, Βασίλης Σπηλιωτόπουλος και Βασίλης Χριστοδούλου ενώ όπως εξελίχθηκε το “μπλοκ” των παρατάξεων Θωμαΐδου και Χριστοδούλου η συμμαχία τους απέκλεισε τη συμμετοχή της ΛΑ.ΣΥ και της Ενότητας για τη Νέα Ιωνία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: